Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így verték meg a cigányok a volt SZDSZ-es polgármestert

Nagy Gábor

2017.06.12. 09:58

Mintegy 300 alsószentmártoni vonult szombaton az utcára, hogy a drávapiski polgármester, Mali Zoltán ellen tüntessen, aki kocsmát és trafikot is üzemeltet a községben. A "demonstráció" vadnyugati hangulatú csetepatéba torkollott, amirõl most egy felvétel is elõkerült.

Szombaton már beszámoltunk arról, hogy háromszáz cigány vonult az utcára azért, hogy elégtételt vegyenek Mali Zoltánon, Drávapiski polgármesterén.

A Szabad Pécs nevű portál most közzétett egy olyan felvételt, amelyen látszódik a támadás.

A videón látszik, ahogy egy társaság a kocsmán kívülről veszekedik Mali Zoltánnal, közben valaki berohan, és hátulról fellöki Malit a bárszékkel együtt. A polgármester ezután a földre, a székek közé terült, majd többen elkezdték verni.

Az alsószentmártoniak szerint Mali Zoltán önkényuralmat gyakorolt és ebből lett elegük, ezért "emelték fel a hangjukat". Mali Zoltán szerint azonban azért támadták meg, mert felemelte a hangját az ellen, hogy az alsószentmártoni polgármester szerinte lopja az emberek pénzét.

A rendőrség négy ember ellen nyomoz az ügyben, csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják őket. Az egyik gyanúsított Budai László, Alsószentmárton polgármestere.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére