Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Illegális migránsokat szállító busz borult fel Csongrádban

Tóth Dalma

2017.10.03. 07:27

A tunéziai embercsempész elvesztette uralmát az autó felett.

Egy ember meghalt, tizenkilencen megsérültek, amikor kedden hajnalban felborult egy illegális migránsokat szállító kisbusz Csanádpalota közelében – írja az MTI a rendőrség és a katasztrófavédelem közleményére hivatkozva.

Juhász Árpád,a  Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a járőrök egy olasz rendszámú kisteherautót követtek, amikor a jármű tunéziai állampolgárságú sofőrje a Makó és Csanádpalota közötti úton, az M43-as autópálya felett átvezető felüljáró előtti körforgalom közelében elvesztette uralmát a gépkocsi fölött, és felborult.

A balesethez a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést, továbbá két mentőautó is érkezett a helyszínre.

A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a járművezetők az autópálya felé a 4451-es út irányába kerülhetnek.

A sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járműben tizenkilenc embert utazott, egyikük meghalt, a többiek is megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.

A baleset előtt Csanádpalotától nem messze, Kiszombori külterületén a rendőrök 12 illegális migránsra bukkantak. Az illegális határátlépők iraki állampolgárnak vallották magukat, de mivel nem voltak papírjaik, a rendőrök kénytelenek voltak előállítani őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére