Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen volt Soros György egy éve

Horváth József György

2016.09.18. 20:58

Születésnapunkon kielemeztük kedvenc káoszspecialista spekuláns milliárdosunk elmúlt egy évét. Ezek voltak Soros legnagyobb húzásai a 888 létezése óta.

Még mielőtt valaki kételkedni kezdene Soros György működését és céljait illetően, szögezzük le, hogy titkosszolgálati jelentések bizonyítják a milliárdos magyarországi befolyását. Lázár János még májusban az ATV-nek adott nyilatkozatában közölte:

nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne."

Soros számára a legveszélyesebb európai politikai ellenfél az Orbán-kormány

Ennek egyik bizonyított hazai leképeződése, hogy Soros nélkül életképtelenek a kormányellenes szervezetek. Ahogy a Magyar Idők is megírta, az egyszázalékos felajánlások és tagdíjak tekintetében teljességgel életképtelennek bizonyulnak a kormányellenes civil szervezetek a pénzügyi beszámolók alapján, azonban Soros Györgynek és Brüsszelnek hála évi százmilliókból kongathatják a vészharangokat minden áldott nap. 

Van is egy lista, vagyis maga A LISTA, amely gyönyörűen taglalja kik is valójában a Soros-hálózat magyarországi kitartottjai. Ugyanis van idehaza egy nagyon hangos, emberi jogi, aktivista, és civil-hálózat, melynek médiareprezentációja és eszmei befolyása sokkal jelentősebb a társadalmi támogatottságánál. Egy hangos, agresszív kisebbség, melynek véleményterrorja szemben áll a magyarok többségével.

Csak, hogy pár bérrabszolgát említsünk, a sivalkodó kitartottak közé tartozik például az Eötvös Károly Intézet (aka. Poloska Intézet), a Transparency International, a TASZ, az Átlátszó, a Magyar Narancs, a Tilos Rádió, és ki nem találnátok, de az objektív és független hazai újságírás csimborasszója, a 444 is!

Soros György tetemes összegeket költ arra, hogy meghackelje a magyar belpolitikát. Költéseiről részletesen itt olvashatsz.

Sokak szerint Soros globális káoszt akar előidézni. Hogy ebben mi örömét leli, azt nem tudjuk, azonban a The Jerusalem Post nevű izraeli lap szerint az amerikai milliárdos által támogatott projektek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy gyengítsék a nemzeti erőket, ezzel pedig védtelenné tegyék a közösségek értékeit. Ezek közé a húzások közé tartozik az illegális migráció ösztönzése, választások befolyásolása és újságírók/véleményformálók pénzelése.

Funfact: az izraeli lap szerint a Soros György által támogatott szervetek 2,2 milliárd forintnak megfelelő összeget kaptak azért, hogy lejárassák vagy befolyásolják a migráció sújtotta országok kormányait.
Gyuri sok mindent titkol

Egy egész titokcsokrot, igazi titokregisztert vezetünk már Soros György sumákságairól. Soros-aktáink első részében arról számoltunk be, hogy a milliárdos nemcsak politikai nyomásgyakorlással, hanem súlyos anyagi támogatással segítette elő a globális migrációs hullám terjedését. Napvilágra került ugyanis egy kilenc oldalas dokumentum a Soros György által létrehozott Open Society Foundations égisze alól, melyben tételesen felsorolásra kerültek azok a politikai beavatkozások és pénzügyi támogatások, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették.

A magyar lapok és blogok sem maradtak Soros-pénz nélkül. Feladatuk a migrációval kapcsolatos érzékenyítés, a bevándorlás legitimálása. Tényszerűen is bebizonyosodott, hogy nemcsak a 444.hu, hanem az Index.hu felületén futó EUrológus blog is tetemes összegeket fogadott el a Soros György által létrehozott Open Society Foundation alapítványától. Azonban listánk itt nem ért véget: lebukott a Ténytár.hu is.

Soros-aktáink második részében a milliárdos EU-ban tevékenykedő, magyar származású beépített embereiről írtunk. Soros zászlóvivői között – Guy Verhofstadt mellett – sorakozik Niedermüller Péter, a gyurcsányista törpepárt EP-képviselője, valamint a szintén EP-delegált Meszerics Tamás (LMP).

A harmadik részben lelepleztük a DEMOS Alapítványt, valamint az is kiderült, hogy gészen Gyurcsány Ferenc kezéig vezethetnek kifizetések. A DEMOS annak idejént ugyanis milliós összegekért segítette Gyurcsány Ferenc és az MSZP munkásságát, majd újraválasztását.

A négyes számú aktából – melyben egy titkosított megállapodásról készült kivonatot dolgoztunk fel – kiderült: a Soros György által alapított Open Society Foundation (Nyílt Társadalomért Alapítvány) nem akármilyen internetes megfigyelésen dolgozhat. Nemcsak az Egyesült Államokban, hanem már Európában is több ízben felmerültek olyan hírek, miszerint a titkosszolgálatokon kívül már a globális politikai szereplők is előszeretettel monitorozzák a felhasználók tevékenységét. Ezen információkat látszik alátámasztani az a titkosított megállapodás, amelyet Soros György alapítványa kötött a Graphika nevű informatikai cégóriással. A cég profilját tekintve főképp a közösségi médiában fellelhető felhasználói aktivitásról készít rendszerezett térképeket, amelyeket később algoritmusokon keresztül egyedi, online preferenciák manipulálására használ fel.

Ha szeretnéd tudni, mi is valójában a Soros-recept (vagyis az élet ellen elkövetett polkorrekt torpedózás) kattints ide.

 

Kedvenc felforgató spekulánsunk imádja Hillary Clintont.

Hillary és George imádnak levelezni egymással, de ami még fontosabb, hogy a milliárdos üzletember 7 millió dollárral támogatja Clintont a választási kampányában. Nemrég kiderült, hogy Soros György komoly összegeket adott a Center for American Progress vezető liberális agytröszt részére: a Magyarországon is jelen lévő Nyílt Társadalom Intézeten (Open Society) keresztül évente dollármilliókkal támogatja a demokratákhoz, illetve a Clinton házaspárhoz kötődő szervezetet. Sajtóértesülések szerint Soros azt tervezi, hogy további ötmillió dollárral támogat egy – főleg spanyol ajkú – bevándorlók választási részvételét ösztönző szervezetet, amely 400 ezer új választót akar szerezni a Demokrata Párt és Hillary Clinton számára.


Szóval, valahogy így telik Soros Gyuri bácsi egy éve. Megnyugodhattok, mi továbbra is be fogunk számolni minden egyes gyanús és gyanútlan lépéséről. Olvassátok a 888-at, köszönjük az eddigi figyelmet!

<3

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére