Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jövőre is Budapest lesz a házigazdája az MTV EMA díjátadójának

888 / MTI

2020.11.09. 13:22

A virtuális közvetítés helyett 2021-ben már élőben tarthatják meg a gálát.

Fantasztikus lehetőség, hogy egymás után kétszer lehet Magyarország az MTV Europe Music Awards (EMA) házigazdája, a vasárnapi virtuális esemény után ugyanis jövőre élő show helyszíne lehet a magyar főváros – mondta a közmédiának a kormányszóvivő hétfőn.

Szentkirályi Alexandra kiemelte: egyedülálló lehetőség volt Magyarországnak, hogy az első lehetett a régióban, amely megrendezhette ezt a zenei díjátadót, amelyet az egyik legrangosabbként tartanak számon.
Bár idén ez a pandémia miatt virtuálisan valósult meg, mégis nagy lehetőséget jelentett a hazai turizmus talpon tartása és újraindulásakor a megsegítése érdekében, hiszen

sok százmillió emberhez juthattak el azok a képek, amelyek között Budapest több helyszíne mellett Veszprém és Esztergom is látható volt”

– mondta.
A vasárnapi zenei díjátadón hivatalosan bejelentették, hogy az MTV EMA házigazdája 2021-ben ismét Budapest lesz. A jövő évi show már élőben jelentkezik, így világsztárok, influenszerek jelenlétében irányulhat a világ figyelme Magyarországra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére