Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olga a WMN-hez igazol?

Horváth Zsófia

2018.09.17. 10:15

Logikus lenne.

Az, ahogy a WMN „nem politizál” és ehhez szponzorokon keresztül meg is támogatja magát, már ezzel is azt hihetnénk, hogy kimaxolta az aljasság és az olvasók megtévesztésének legmagasabb szintjét. De most jön csak a java! DTK a legutóbbi videójában valóságos propagandista szőnyegbombázásba kezd, beveti a balos szuperfegyvert, Kálmán Olgát. Vagy a Koronaékszert, ahogy DTK nevezi az autókázós műsorában.

Nagyjából az első percekben megtörténik Olga mártírrá avatása, amikor is arról beszél, hogy szegények a Hír TV-nél olyanok voltak, mint a zenekar a Titanicon. Csak húzták a nótájukat, miközben megsemmisült alattuk a talaj. Milyen drámai! Kár, hogy a legelejétől egyértelmű volt, akkor is, amikor Olga odaigazolt Simicska TV-jéhez, hogy ez egy halálra ítélt történet. De azért, ha nem elég a mártír karakter, DTK – miközben édesen a szájába adja a szavakat – felruházza a szabadságharcos imázsával is Olgát.

Kálmán "mártír-szabadságharcos" Olga képes rezzenéstelen arccal kimondani azt a bődületes hazugságot, hogy a G-nap előtti Hír TV csúnya, rossz tévé volt, mert politikai céllal működött, bezzeg a G-nap után, tiszta, függetlenobjektív hírközlés történt csupán. Ha mégis csúnyát mondtak egy fideszesre, az pedig kizárólag a függetlenobjektív és extrahatékony oknyomozó újságírók munkáját dicsérte. Hogy nem szakadt rá a megszponzorált elektromos Volkswagen plafon? És akkor tényleg eljutunk odáig, hogy DTK szerint Olgának miniszterelnöknek kéne lennie, Olga meg bólogat, hogy „hát igen, tényleg jó politikus lennék”.

Akkor ez most egy kampányfilm?

Függetlenobjektív módon persze, igazi WMN-stílusban, csak semmi befolyásolás, ferdítés és ideológiacsöpögtetés. Na persze…

Bár a manipulációt és a kőkemény politikát életmódnak álcázást mesteri szinten űzik, DTK egy ponton bevallja: neki soha nem ment jól a politizálás. Ezzel mondjuk pont egyetértünk, ezért biztatnánk is, hogy nyugodtan befejezheti.

Ha valakinek van idegrendszere végighallgatni, ahogy két kiégett negyvenes nő, harmincnyolc percen keresztül ajnározza egymást, már nézheti őket a Spektrum Home csatornáján is. Mert ugye, miért is csak online felületen csöpögtessék a propagandát?! Hiszen egy bizonyos kor felett a tévén egyenesebben eljut hozzájuk. Az egész műfaj pedig a felszín alatt mérgez, amit az Olgával készült rész bizonyít a leginkább.

Olga szerint az ország rohad, és erről a jobboldali sajtó tehet.

Ezt persze szegény, lejáratott nőként mondja csak, egyúttal pontosan megmondja a nézőnek, mit kell gondolnia a jobboldali sajtóról. DTK pedig fényezi Kálmán "mártír-szabadságharcos" Olgát, szerinte ugyanis Olga nem volt soha elfogult, hol jobb, hol baloldali, esténként kifiléz bárkit, és különben is: ő a magyar sajtó koronaékszere. A seggnyalásával konkrétan rehabilitálja mint újságírót, ezzel folyamatosan befolyásolva érzelmileg a nézőket, közben pedig pedzegeti, milyen jó politikus is lenne Olgából.

Ha valami száz százalékig politika, akkor ez a videó az. Ha pedig ez nem lenne nyilvánvaló Kálmán Olga harminchét és fél percnyi szerecsenmosdatásából, akkor az utolsó fél percben még el is hangzik. Olga szerint ugyanis „a híreket és a politikát is lehet több szegmensből összeszedni, legyen a WMN is ilyen”.

Kedves Olga, de hát már régen az!

A Koronaékszernek is már régen ebben az aljas libsi propagandagyárban lenne a helye. Talán éppen ezért is készült ez a videó…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére