Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Karácsony Gergely még Gyurcsánynál is elvetemültebb”

888.hu

2021.12.17. 16:50

„Mindenki teszi a dolgát, a rendőrség nyomoz, Karácsony Gergely pedig hazudik” – mondta G. Fodor Gábor, a Mediaworks Hírcentrum, Narratíva című podcast műsorában, a Városháza-botrány kapcsán.

Gyurcsány Ferencen kívül talán csak Karácsony Gergely az a politikai karakter a hazai politikai palettán, aki ennyit hazudik és a sajátjait is elárulja – jelentette ki G. Fodor Gábor, Heiter Dávid Tamással beszélgetve, a Mediworks Hírcentrumának Narratíva című podcast műsorában.

Sőt, a XXI. század stratégiai igazgatója szerint a főpolgármester még Gyurcsánynál is „elvetemültebb”, mert bár a szivárványkoalíció vezére jobboldalról nézve a gonosz tartományában helyezkedik el, mégiscsak vannak politikai kvalitásai.

– Karácsony Gergely ezzel szemben megpróbálja jófiúnak kiadni magát és a fővárosi liberális körökben a mai napig tartja magát az az imázs, miszerint ő egy szerethető politikai vezető. Azonban ha megnézzük az elmúlt két éves teljesítményét a főváros élén, akkor arra már senki nem tud mondani semmit

– fejtette ki G. Fodor Gábor. Hozzátette: Karácsony Gergely a megúszásra játszik, és semmiért nem vállalja a felelősséget. A Városháza eladása körüli botrány – folytatta – világosan rámutat arra, hogy ebben az ügyben a hatalom megtartásának kíméletlen akarásával állunk szemben, azért duzzadt fel az ügy mert már rögtön az elején hazudtak. A 888.hu főszerkesztője arra is kitért, hogy az egyetlen helyes magatartás az lett volna, ha a főpolgármester rögtön a legelején kiáll és elmondja az igazat, azonban ennek a botránynak most már muszáj, hogy legyen politikai következménye.

Márki-Zay Péter megnyilvánulásait G. Fodor Gábor úgy értékelte, hogy a baloldali miniszterelnök-jelölt úgy viselkedik mint egy elszabadult hajóágyú. – Minden nap mond valamit, aztán képes a saját kijelentéseit is cáfolni, legyen szó akár a migrációról, minimálbérről, vagy a rezsicsökkentésről – mutatott rá a politológus, aki szerint Márki-Zayt nem érdekli, hogy az embereknek mi az igénye, s a gőg és az önhittség jellemzi, éppen ezért egyfajta felvilágosult despotaként lehet jellemezni. – Tisztán látszik, hogy az elmúlt két hónapban az ellenzék nem csinált semmit, Márki-Zay mögött pedig nincsen politikai támogatottság – vélte a XXI. század stratégiai igazgatója.

A podcastban szó esett G.Fodor Gábor legújabb, „Politikai virológia” címet viseli zsebkönyvéről is. A kötetben a szerző tágabb kitekintést nyújt arra, hogy az egyes országok hogyan kezelték a pandémiát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére