Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, miért hagyta ott Simicska Lajost a legjobb barátja

Tóth Dalma

2017.01.12. 18:28

Simicska Lajost sorban hagyják el a barátai. Ezúttal Nyerges Zsolt pártolt el tõle, mert szerinte Simicska csõdbe viszi a cégcsoportot az értelmetlen bosszúhadjáratával.

Simicska a múlt hétvégét Nyerges Zsolttal töltötte egy Rajkához közeli vadászházban. A közösen együtt töltött idő, azonban elég kínosan telhetett. A páros összekapott.

A találkozó központi témája a cégcsoport kormánnyal szemben indított háborúja, annak értelme és várható eredménye volt.

Nyerges pedig közölte Simicskával, hogy nem tart ki tovább mellette, mert értelmetlen cselekedetei csődbe viszik a Közgép Zrt.-t.

Nyerges nem szeretné vagyonát az értelmetlen harcra, köztük a Hír TV-s leigazolásokra és az Orbán Viktor miniszterelnök elleni bosszúhadjáratra fordítani, miközben az éveken át százmilliárd forint fölötti éves bevételt produkáló Közgép Zrt. haldoklik – írja a Pesti Srácok. Ugyanis a Közgép Zrt., úgy látszik, nem életképes a versenyszférában, az állami megrendelések pedig elapadtak.

Simicska Lajos nem habozott, a cég éléről azonnal eltávolította Nyergest. A pozíció azonban nem sokáig maradt üres. Hétfőn már jött a hír, hogy Vida Ildikó veszi át Nyerges Zsolt helyét. A vállalatnak új vezérigazgatója is lett, mégpedig Kinde Kálmán nyomdai- és médiaszakember személyében, akit 11 nappal korábban a meghamisított Orbán-interjú okán távolítottak el a Pannon Lapok Társasága Kft. ügyvezetői posztjáról. Simicskát úgy látszik nem zavarta, hogy Kinde Kálmánnak semmiféle tapasztalata nincs a Közgép fő profilját adó területeken.

Simicska most van igazán nehéz helyzetben, hiszen már mindenki elpártolt mellőle. A fő üzlettársai közül már csak Fonyó Károly segíti őt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére