Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kizárhatják a veréssel fenyegetõzõ jobbikost

Pörge Béla

2017.05.09. 11:28

A Ripost ér­te­sü­lé­sei sze­rint éj­sza­kába nyúló vál­ság­stá­bot tar­tot­tak a Job­bik­ban azzal kapcsolatban, hogy ki­zár­ják-e a frak­ci­ó­ból a fi­zi­kai erõ­szak­kal fe­nye­ge­tõzõ képvi­se­lõt, Szil­ágyi Györ­gyöt.

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy Szilágyi György veréssel fenyegette meg Dömötör Csabát a parlamentben. Egészen pontosan ezt mondta:

gyere ki, úgy nyakon b888szlak, hogy leszáll a fejed."

Szilágyi később elnézést kért, azonban a Ripost információi szerint pártjában többen is azt szeretnék, ha kizárnák őt a Jobbikból. Hétfőn éjszakába nyúló tanácskozást tartottak a kérdésben.

A kizárást pártolók szerint a kijelentés súlyosan sérti a magát éppen átöltöztető, továbbra is cukiságkampányt folytató, néppárti ambíciókat tápláló Jobbik érdekeit — írja a Ripost, majd a lap cikkében hozzáteszi:

A válságstábot összehívó Jobbik attól tart, hogy Szilágyi megnyilvánulása hosszabb távon is ráéghet az éppen kifinomultabb stílussal próbálkozó Jobbikra. Ennek csak a képviselő gyors lemondásával és a politikai életből való eltávolításával lehetne gátat vetni."

A válságstáb során felvetették, hogy Szilágyi György eltávolítása nem okozna különösebb gondot, hiszen a párt országos listájáról jutott be a parlamentbe, így egyszerű cserével lenne megoldható a pótlása.

Ez a felszólalás húzta fel Szilágyit:

                         

A lap információi szerint a Jobbik vezetősége egyelőre elnapolta a képviselő kizárásáról szóló döntést az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére