Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Konteózik az Átlátszós

888.hu

2016.03.22. 16:08

Mindeközben az Átlátszó munkatársa leleplezte a mai terrortámadások kitervelõit. Meglepõ következtetésre jutott.

Európa háborúban áll, Brüsszelt megtámadták, azonban az ördög itthon sem alszik, szélsőliberális oldalról befutottak az első megfejtések:

A mai merényletek hátterében az oroszok állnak, legalábbis nem kizárt. De az is lehet, hogy radikális keresztények robbantottak, jó szokásukhoz híven. 34 ártatlan áldozat halálán poénkodni nem túl ízléses, akár még azt is megkockáztatom, hogy ízléstelen, az Átlátszó munkatársának mégis sikerült elbagatellizálni a mai eseményeket.

A Csehszlovák Kém, alig leplezett elfogultsággal, az ösztönös felismerés tudatában izzaddságtól csöpögő arccal írta, hogy:

A mai brüsszeli terror-támadásokkal kapcsolatban nem tudom kizárni az esetleges orosz szálat sem.

Egyértelmű, hiszen az oroszok műfaja az öngyilkos merényletek. A Szaniszló Ferencet is megszégyenítő konteó alaptétele abban keresendő, hogy Oroszországgal az EU évek óta hibrid háborúban áll, a mai támadást pedig az Európai értékek, az Európai Unió egysége ellen irányult – írja. Az Átlátszó külsős munkatársa drábikjánosi egyszerűséggel levonja a konzekvenciákat és megállapítja, hogy Oroszország, élén Putyinnal felelős a  terrortámadásokért.

Amúgy a kétkedőket a következő gondolatokkal jutalmazza:

Kívánok még két év boldog migránsozást, utána el lesztek takarítva a putyinszopó Gazdatesttel együtt!

Miközben a Csehszlovák Kém leleplezi a Nagy Orosz Hibrid Honvédő Háborút, addig a szélsőséges muszlim terroristák örömtáncot járnak, az ISIS támogatói örömünnepet ülnek az interneten.

"Brüsszel lángokban" hesteg alatt megosztott üzenetek többsége a támadókat élteti, és arról szól, hogy miután a "nyugati keresztesek" háborút hirdettek ellenük és bombázni kezdték őket, most ők is visszatámadnak, az ellenség saját otthonában. A terroristákkal szimpatizálók "örömkönnyeket hullatnak", miután sikerült megbénítaniuk Európa politikai központját.

Ezúton is gratulálunk az Atlatszo.hu-nak, hogy megtalálták munkatársukban a liberálisok Szaniszló Ferencét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére