Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.03.18. 08:28

Errõl írnak õk.
A Blikk

szerint 2,6 milliárdért árulja birtokát Lajcsi. Egy német ingatlanközvetítőn "bukkant fel" a hirdetés, egy halastó is jár a birtokhoz. Rákbetegséggel küzd Békesi László, az MSZMP és az MSZP volt pénzügyminisztere. A lap beszámol a kiskunhalasi ügyészséget megtámadó férfi sztorijáról: B.János (42) anyja egyetért a férfi tettével, szerinte az ügyész megérdemelte volna, hogy golyót kapjon.

A Magyar Hírlap

Orbán Viktortól idéz: "Nemzeti hatáskörben nemet lehessen mondani a kötelező népességmozgatásra". Ezt az EU-Törökország csúcson szerette volna elérni a kormányfő és úgy tűnik, ez sikerült. A megállapodás végleges szövegét ma írja alá Donald Tusk és Ahmet Davutoglu. "Nem nekünk kell bocsánatot kérni a 266 milliárdos pedagógusbér-emelés után" – mondta Lázár János a csütörtöki kormányinfón.

A Magyar Nemzet

is címlapon hozza Lázárt, aki szerint "a bocsánatkérés nem oldaná meg a közoktatás problémáit." A lap egész oldalas interjút közöl Pukli Istvánnal. Az iskolaigazgató szerint "nincs alternatívája a jelenlegi kormánynak, vele kell megállapodniuk a pedagógusoknak." A lap munkatársa ismét belenézett a jövőt mutató kristálygömbjébe és kijelentette: őszre írhatja ki a Áder János a kvóta-ellenes népszavazást. Áder esetében már számos alkalommal helytálló volt a prognózisuk – legutóbb posta- és jegybanki alapítványi törvénymódosítások kapcsán – így most is hiszünk nekik.

A Népszava

szerint "Fantomok ellen harcol Orbán". Terjedelmes-dörgedelmes írásban számolnak be róla, hogy Merkel kihúzta a talajt a magyar miniszterelnök lába alól azzal, hogy a befogadást önkéntes alapokra helyezte és emiatt a népszavazás is feleslegessé vált. A "szociáldemokrata lap" nem számol azzal az eshetőséggel, hogy a megállapodások és a vélemények megváltoztathatók és Merkel bármikor újra felvetheti, hogy mégis legyenek kényszerkvóták. A lap munkatársai egyébiránt a Városliget fáiért is reszketnek.

A Népszabadság

címlapon temeti a sajtószabadságot, az Index-et és az RTL Klubot. Ismét egy olyan törvényjavaslattal riogatnak, amely még meg sem született és valószínűleg a csatornák reklámidejének eladásával megbízott cégek működését szabályozná a jelenlegitől eltérő módon. A főbb témák a pedagógustüntetés és a városligeti fák kivágása a Magyar Zene Házának építése miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére