Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.04.06. 08:18

Idegenek inváziója; offshore-botrányba fuldokló politikusok; gender-elmélet; amerikai látogatás és a tanársztrájkról ír a hazai sajtó.
A Blikk

az idegenek inváziója elől elrejtőző technikákról ír korszakalkotó cikket. Megjegyzik, hogy két amerikai csillagász szerint egy lézerfegyverrel elrejtőzhet az emberiség. A technológiával nem magát a bolygót rejtenék el, hanem a légkört, a metánt és az oxigént. 

A Magyar Hírlap

a nők és a férfiak szerepének a változásáról ír. Megjegyzik, hogy egyre több férfi veszi ki részét a női feladatokból. A gyereknevelés és a házimunka már nemcsak a nők feladata, hanem a férfié is. 

 A Magyar Nemzet

részletesen beszámol a közelgő pedagógussztrájkról. Mivel a hét órás tárgyalás után nem sikerült megállapodnia a kormánynak és a Pedagógusok Sztrájkbizottságának, ezért országos, egész napos sztrájkot hirdetett Galló Istvánné szakszervezeti elnök. A sztrájk meghirdetéséről már tájékoztatták Orbán Viktor miniszterelnököt. 

A Népszabadság

Boldvai volt MSZP-s politikusról ír. Megjegyzik, hogy a korrupt politikus párttagságának  a felfüggesztése jó ötlet volt, hiszen a párt meg kell szabaduljon a korruptjaitól. Boldvai az MSZP erős emberének számított Salgótarjánban. A volt polgármester egyik fő támogatója volt, havi félmillióért adott neki tanácsokat. 

A Népszava

arról tájékoztatja a nagyérdeműt, hogy az amerikai külügyi államtitkár Budapestre látogat. Hoyt Yee, az amerikai külügyminisztérium Közép- Európáért felellős államtitkára a héten ellátogat Magyarországra. Látogatásának egyik fő témája az Oroszországgal szembeni szankciók lesznek. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére