Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.04.28. 08:28

Börtönre ítélték Farkas Flórián fiát, õz támadt egy idõs bácsira, Tarlós nem is egyeztetett a Gój Motorosokkal, csökkent a MÁV tartozása - errõl szól a mai sajtó. Olvassatok minket.
A Magyar Hírlap

arról ír, hogy az osztrák parlament újabb szigorításokat fogadott el, ám a V4-ek összefognak a kvótarendszer ellen. A visegrádi országok továbbra is egyetértenek abban, hogy következetesen el kell utasítani Brüsszel álláspontját. Elfogadhatatlan, ha valaki nemzetállami szinten milliókat hív meg Európába. 

A Magyar Nemzet

arról tudósít, hogy Farkas Flórián fia még mindig rács mögött van. Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte decemberben a bíróság. Flórián fia rendőrökkel keveredett összetűzésbe. Farkas Flórián fia egyébként zenével foglalkozik. 

Népszabadság

a köztelevízió sportcsatornájáról ír. A korszakos napilap előtt egyelőre titkolják a riói olimpia közvetítési jogának a költségeit, ám azt is megtudták, hogy az olimpia végeztével a sportcsatornát nem kapcsolják le, hanem átalakítják tudományos-ismeretterjesztő csatornává. 

A Magyar Idők 

azt írja, hogy jelentősen csökkent a MÁV adóssága. Tavaly 39,941 milliárd forint adózás előtti eredményt ért el a MÁV-csoport. Nettó árbevétele 188 milliárd forint volt. A MÁV adóssága a tavaly 98,763 milliárd forintra csökkent a szocialisták ideje alatt felhalmozott 300 milliárdról. 

A Népszava 

arról tudósít, hogy Tarlós semmit sem ígért a Gój Motorosoknak. Sőt, nem is tárgyalt velük és meg sem hívta őket a kerékpározással foglakozó munkacsoportba. Miután az ügy nyilvánosságra került, közleményben tudatta Tarlós, hogy fel sem merült annak a lehetősége, hogy a kerékpárosok ellen uszítsák a Gójokat. 

A Blikk

arról számol be, hogy egy dühöngő őz támadt a 90 éves Tóth Győző bácsira. Ibolyka elmondta a lapnak, hogy ha pár centivel odébb szúr az őz, akkor a férjét nem tudták volna megmenteni. Győző bácsi portájára belopózott a vérőz, és rátámadott a gazdára. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére