Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korrupciós balhé: föltárás helyett sumákolás folyik a baloldali Kispesten

888.hu

2020.07.17. 19:35

Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti tanácsnoka Facebook-bejegyzésében tett közzé ma újabb részleteket a momentumos „leleplező” állításairól.

Tegnap portálunk is beszámolt az esetről. Dódity posztjában aláhúzza, Paróczai Anikó, Kispest momentumos átláthatóságért felelős tanácsnoka egy posztjában azt állítja, ő találta meg Kránitz Krisztián spanyolországi ingatlanját, és ezért rabosították. Szerencsére a rendőrségi vallomásában már a valóságot mondta: „azt, hogy hol volt a ház, a Magyar Nemzetben lehetett megtalálni”. Most meg ezért rabosítják. Persze. Az újságírókat miért nem? – tette föl a kérdést.

Dódity rámutat, a spanyol ingatlanról egyébként hosszú hónapokig tudomást sem vett a momentumos átláthatósági tanácsnok.

Paróczai nem áldozat, csak a baloldal akar belőle hőst csinálni.

Emlékezetes, a spanyol ingatlanról először a Hír TV Informátor című műsora számolt be, majd a tényt a kapcsolódó dokumentumokkal együtt lehozta a Magyar Nemzet is. Mindez még tavaly, vagyis 2019. október 9-én történt. Paróczai Anikó azonban ekkor még elfordította a fejét, a Momentummal együtt lapított, és csak négy hónappal később tálalta úgy egy videóban, mintha felderítettek volna bármilyen újdonságot is.

Azt kérdezi Dódity Gabriella, miért várt négy hónapot a felfedezéssel, miközben 2019. november 7-én Kispest átláthatóságért felelős tanácsnoka lett? Miért csak 2020 februárjában tálalta videójában a spanyol villát, amelynek képét amúgy már októberben lehozta a sajtó?

Jelzi, tavaly októberben, az önkormányzati választások véghajrájában Paróczai Anikót és a Momentumot nem érdekelte, mi derült ki koalíciós partnerükről. Sem a Lackner-féle hangfelvételek, sem a fehér por, sem a spanyolországi ingatlan nem érdekelte őket. A hatalom megszerzése érdekében lapítottak, csendben voltak, csak azért, hogy a kispesti szocikkal közösen bejussanak a képviselő-testületbe. Most pedig ferdítenek, és hősként állítják be Paróczait, aki utánajárt Kránitz rég feltárt ingatlanügyének, és ezért még rabosítják is őt. Paróczai nem áldozat, csak a baloldal akar belőle hőst csinálni, hangsúlyozza ismételten.

Paróczai Anikónak átláthatósági tanácsnokként a kispestiek kábítása helyett el kellene kezdenie dolgozni.

Egy biztos: Kránitz Krisztián alkalmatlan és méltatlan a vagyonkezelő vezetői posztjára, távoznia kell a közéletből. Dódity leszögezi: „Kíváncsian vártam volna azonban valamelyik korrupciófelfedezős videóban, mit tett ennek elérése érdekében koalíciós partnerüknél, a kispesti szociknál a tanácsnok asszony. De ezt valamiért nem találom az átláthatóságért küzdő Momentum híreiben.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére