Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

László Petra férje: én kaptam a díjat!

Sümeghi Lóránt

2016.10.18. 12:36

László Petra férje - a 888.hu kérésére - reagált a baloldali sajtóhíresztelésekre, valamint az ellenzéki pártok hisztériakeltésére is.

László Petra férje – a 888.hu kérésére – reagált a baloldali sajtóhíresztelésekre, valamint az ellenzéki pártok hisztériakeltésére is.

Ahogyan korábban is írtunk róla, László Gábor – a migránsáradattal konfliktusba keveredő László Petra férje – nyerte el a Lakiteleki Filmszemle különdíját, aki rendezőként, operatőrként és forgatókönyvíróként tevékenykedett a Nemzetidegenek című alkotás kapcsán. Csakhogy a díjat – lévén, hogy a rendező nem volt jelen a Filmszemlén – László Petra vette át Lezsák Sándortól.

Ez viszont az Együttnek, a DK-nak, az MSZP-nek és az újságírás kiemelten "színvonalas", baloldali művelőinek már túl sok volt. Saját szájuk íze szerint tálalták a történteket, kitalálták tehát, hogy László Petrát tüntette ki a kormány, amely tényszerűen hazugság.

A 888.hu kérdésére, hogy meg tudja-e erősíteni, hogy a Lakiteleki Filmszemle különdíját ő kapta és nem a felesége, a kitüntetett így válaszolt:

a filmeket a rendezők jegyzik. A filmet én rendeztem, tehát én kaptam a díjat. Feleségem volt a film szerkesztője, ami szintén egy fontos funkció a dokumentumfilmben, de ennek ellenére a filmet mindig a rendező jegyzi, tehát a díj az enyém."

 Innen is üzenjük, hogy a forráskritika hasznos tudomány!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére