Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Legitim prédának tekintik az európai nõket a migránsok

Bertha László

2016.08.21. 12:48

A Migrációkutató Intézet vezetõ elemzõje szerint a bevándorlók legitim prédának tekintik a nyugati nõket, és mivel nem az iszlám szabályai szerint élnek, bûnösök is.

A Migrációkutató Intézet vezető elemzője szerint a bevándorlók legitim prédának tekintik a nyugati nőket, és mivel nem az iszlám szabályai szerint élnek, bűnösök is.

Speidl Bianka a Kölnben és az azt követően történt szexuális zaklatásokra kereste a válaszokat, így kikérte Abdessamad Belhaj véleményét is, aki a Louvain-i Katolikus Egyetem mellett az MTA vallási kutatócsoportjának munkatársa is. A marokkói származású szociológus a saját kultúrájának vallási eszméire, valamint a nyugati világ ismereteire alapozva adott válaszokat, melyből egy hosszabb írás is született.

Az említett cikkben a szerzők arra világítottak rá, hogy a migránsok, a muszlimok számára alapvetően két világ létezik. Az egyik kemény és határozott szabályok vannak, ami az iszlám közeg, míg a másik egy kívülálló terület, ami meghódítandó – mondta Speidl Bianka a Kossuth Rádióban.

Az erőszak oka a nő

Belhaj szerint a közegen belül a lehető legszigorúbban büntetendő a zaklatás, ha valaki egy muszlim nővel erőszakoskodik, azért a nő családja akár bosszút is állhat. Az iszlámban a nőre viszont alapjaiban úgy tekintenek, mint az erőszak okára. Speidl hozzátette, hogy gyakran a nőt is megölik, mivel a legtöbb esetben őt is hibásnak tartják az erőszakért. Ebből következik, hogy automatikusan a nyugati, európai nőket is hibáztatják, legitim prédának tartják őket, mivel nem követik azokat a szabályokat, ami által a bűn megelőzhető az ő világukban.

(Hirado.hu, Magyar Idők)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére