Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lekapcsolták a "migránsriasztó" fegyvereket forgalmazó webáruházat

888.hu

2017.02.06. 13:28

Lekapcsolták a "Migránsok réme" (Migrantenschreck) nevû weboldalt Németországban, melyet a szélsõjobboldali aktivista, Mario Roensch üzemeltetett.

Az oldalon többek között „migráns és antifasiszta elhárító” megnevezésekkel lehetett a Keserű művek önvédelmi gáz- és gumilövedékes fegyvereit megvásárolni, amiket egy Budapesten bejegyzett cégen keresztül exportáltak a német vásárlóknak. Az oldal leírásai között a „saját és családod védelmében” szlogennel árusítottak, kiemelve, hogy a termékeket a bürokratikus rendszert megkerülve, titkosan kézbesítik – írja az RT.

Magyarországon engedély nélkül, legálisan lehet gumilövedékes és gázriasztós fegyvereket otthon tartani, azonban ezek Németországban illegálisnak minősülnek.

A tulajdonos, Roensch, több mint 100 000 euró értékű hasznot könyvelhetett el az oldal nyolc hónapos, 2016 májusa és decembere közötti fennállása során. A legkelendőbb termék pedig a Keserű Pitbull 2 gumis, gázriasztó pisztoly volt. A fegyver paraméterei a következők:

„A Keserű fegyvergyár által készített traumatikus fegyver jellegét tekintve gáz, riasztónak számít. Több módosításon is átesett, míg a prototípusból sorozatgyártásba került. Ideális eszköz civilek vagy polgári biztonsági cégek számára, őrző-, védő feladatok ellátására, és kiválóan alkalmas objektumőrzésre is.

A fegyverbe 6 db 12 mm-es névleges átmérőjű gumigolyó tárazható, melyet 9 mm-es R Knall lő ki. A fegyver forgótáras kivitelben készült, mely igazán impozáns megjelenést kölcsönöz számára. Ennél a változatnál a dob acélból készült, ezáltal elviseli a nagy energiájú patronokat. Az acélnak köszönhetően az élettartama többszöröse az elődjének.”

Az orosz közösségi oldalon, a VK.com-on megjelent fotói alapján a férfi jelenleg Jaltán üdül, ám ez nem bizonyítható. Az viszont tény, hogy a német hatóságok nem ismerik Roensch jelenlegi tartózkodási helyét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére