Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lesújtó körülmények uralkodnak a Central Médiában

Forisek Ádám

2019.06.02. 18:32

Az Origo értesülései szerint a romló üzleti teljesítmény, az egyetlen év alatt egyhatodára zsugorodott adózás előtti eredmény, az eladósodás – 12 milliárdos Unicredit-hitel – harapófogóba fogta Varga Zoltán cégét. Ha mindez nem lenne elég, a Central Média dolgozói lesújtó kritikákat fogalmaztak meg a cégről.

Az Origo arról ír, hogy egy különleges közvélemény-kutatás keretén belül tárták fel a Varga Zoltán nevével fémjelzett Central Médián belül uralkodó állapotokat.

A teljes névtelenséget kérő munkatársak elmondták, hogy alkalmazott kapott egy külső cégtől származó linket, amely egy speciális „csetszobába” vezet, ahol a névtelenséget állítólag garantálva, mindenki elmondhatta a Central Médiáról és a vezetőségről szóló véleményét.

A sok száz vélemény az Origo szerint lesújtó volt, a portál pedig felvette a kapcsolatot néhány újságíróval, akik név nélkül nyilatkoztak. A centralos újságírók szerint a hozzászólások jelentős része amatőrnek, dilettánsnak, kapkodónak írta le a Varga-féle cégvezetést. A menedzsment egyik női tagja például sírógörccsel, teljes összeomlással reagált a személyét érintő, a teljes alkalmatlanságot szóvá tevő kritikákra.

Negatívumként felmerült az is, hogy a cégtől az előző években elüldöztek minden szakembert, helyükre kizárólag a Vargához való hűség alapján kerülhettek új vezetők. A nyilatkozók szerint Varga Zoltán módszeresen szabadult meg mindenkitől, akihez nem fűzte valamiféle hűbéri viszony.

Anyagiak tekintetében szintén problémák vannak. A centralos dolgozók szerint gyakran ezer forintokon megy a civakodás, állítólag azért, mert Varga Zoltán folyamatosan attól retteg, hogy meglopják. Ezzel kapcsolatban többen panaszkodtak arra, hogy mindeközben Varga Zoltán új luxusvillát építtetett magának, ráadásul Budapest egyik legdrágább övezetében, a Svábhegyen.

Végezetül pedig az Origo szerint sokaknak nem tetszik az sem, hogy szerintük Varga már alig törődik a céggel, havonta legfeljebb egyszer-kétszer néz be, és akkor is folyamatosan elégedetlenkedik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére