Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már augusztusban is megerõszakolhatott egy magyar nõt az afgán migráns

Vincze Viktor Attila

2018.09.12. 13:15

Sajtóértesülések szerint a Tibi atyás kocsmában és kebabozóban elkövetett bûncselekmény miatt elfogott afgán migráns már augusztusban is elkövetett - hasonló körülmények között - egy nemi erõszakot egy olyan kebabozóban, ami ugyanahhoz a Döner Kebab hálózathoz tartozik, mint az Erzsébet térrel szembeni vendéglátóhely.

Az Index értesülése szerint egy újabb áldozat állítja azt, hogy augusztus elején megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad.

Az a fiatal nő, akivel a lap beszélt, a médiában terjesztett körözési fotók alapján ismerte fel támadóját, S. B. Ahmadot, és nincs a rendőrség által említett három áldozat között.

A 22 éves nő az Indexnek azt mondta, hogy augusztus hetedikén hajnalban egy kebabozóban megkérte a férfit, hadd töltse rövid ideig a telefonját az üzletben, mert az lemerült.

Teljesen biztos, hogy ő volt az, akit köröztek, és akit ma elkaptak. Már zárni készült, nem is ettem semmit. Angolul beszéltünk, megengedte, hogy töltsem a telefont, de amikor beléptem az üzletbe, rám zárta az ajtót és berángatott a WC-be. Hiába próbáltam kijutni, hátulról megerőszakolt”

 – mondta az Indexnek a nő.

Utána kinyitotta az ajtót és felajánlotta, hogy hív egy taxit nekem” 

– mondja a nő, aki sokkos állapotba került a történtektől.

A lap állítása szerint ez a kebabos nem az, ami S. B. Ahmed szeptember 9-i szexuális kényszerítéses ügyében a sajtóban megjelent, de ugyanannak a kebabláncnak, a Döner Kebab Expressnek az üzlete.

Az Index szerint a most sértettként náluk bejelentkezett nő egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, mert azt mondja, hogy még nem heverte ki a dolgot. De a napokban megteszi a feljelentést.

Amikor az Indexnek elmondta a történetet, olykor homályosan fogalmazott, a sokk és az este során elfogyasztott alkohol miatt nehezen emlékezett vissza a történtekre, nem is tudta pontosan megmondani, hol történt az eset, de számos részletet megosztott a helyszínnel kapcsolatban.

Ezért a lap ellenőrizte a nő elmondásában szereplő tényeket és helyszíneket. A nő által elmondottak alapján beazonosították és felkeresték az Erzsébet körúti kebabozót. 

A lap azt állítja, hogy Melhem Omar, a Döner Kebab Express cég tulajdonosa is megerősítette, hogy S.B. Ahmad a 22 éves nő által említett augusztusi napon valóban az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott.

Nagyon sajnáljuk, hogy egyik dolgozónk ilyen gyanúba keveredett. Pár napot dolgozott az Erzsébet körúti üzletben, utána nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később a József Attila utcai üzletben kezdett dolgozni, ott is csak három napot volt. [...] A Döner Kebab Express franchise üzletláncrendszerben működik, több mint negyven éttermünk van, az üzletvezetők nem feltétlenül tudnak egymás alkalmazottairól. Előfordul, hogy ugyanaz az ember több üzletünkben is szerencsét próbál"

– fogalmazott a tulajdonos, Melhem Omar.

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de annak büntetőügyi súlyát tekintve feltehetően hamarosan hivatalból ki kell vizsgálnia az Index által nyilvánosságra hozott információk valóságtartalmát. Ha kiderül, hogy valóban elkövetett korábban még egy másik nemi erőszakot az afgán elkövető, akkor azért a bűncselekményért is el kell indítani vele szemben a megfelelő eljárásokat.

A Tibi atyás vendéglátóhely tiltakozásával szemben a Döner Kebab vendéglátólánc egyelőre nem tiltakozott amiatt, hogy hírbe hozzák az oltalmazotti státuszban Magyarországon tartózkodó afgán bevándorló által elkövetett nemi erőszakkal, ( illetve nemi erőszakokkal). 

Mint ismeretes, Sarhadi Bilal Ahmad csütörtökön hajnalban egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt. A sértett feljelentését tett.

A rendőrök az ügyben végzett nyomozás során további két bűncselekmény elkövetésével hozták őt összefüggésbe: június 1-én este a Dohány utcában, illetve június 20-án hajnalban a Király utcában viselkedett szeméremsértő módon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére