Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

Horváth Tamás

2019.04.23. 16:28

Errõl Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

A legfrissebb adatok szerint már 1 millió 150 ezren támogatták aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására – közölte Hidvéghi Balázs.

A Fidesz kommunikációs igazgatója, aki köszönetet mondott a támogató aláírásokért, keddi sajtótájékoztatóján jelezte: az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják az emberekkel való közvetlen párbeszédet az elkövetkezendő időszakban is.

A Fidesz-aktivisták az ország összes választókerületében a párt standjainál várják mindazokat, akik szeretnék kifejezni a támogatásukat Orbán Viktor programja mellett. Aki még nem írt alá, IDE kattintva megtekintheti, hogy a lakhelyéhez melyik helyszín esik a legközelebb.

Hidvéghi Balázs elmondta, az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani.

Az eddigi visszajelzések alapján különösen fontosnak tartják az emberek, hogy a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak”

– hangsúlyozta.

A fideszes politikus szerint a magyar emberek között teljes egyetértés mutatkozik abban, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására, ha nem akarja ezt, valamint, hogy az uniós intézmények élére bevándorlást ellenző vezetők kerüljenek.

Ez a május 26-ai európai parlamenti választás valódi tétje”

– húzta alá Hidvéghi Balázs, hozzátéve, hogy a Fidesz arra kér mindenkit, akinek fontos Magyarország biztonságos jövője, hogy támogassa a miniszterelnök programját a bevándorlás megállítása érdekéen.

Az ellenzékre nem lehet számítani

A kommunikációs igazgatót kérdezték Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjének keddi bejelentéséről, miszerint feljelentik Orbán Viktor miniszterelnököt, mert a DK értelmezése szerint nem valósul meg a kormány egyéni nyugdíjszámlákra vonatkozó ígérete.

Hidvéghi Balázs elmondta, hogy éppen a Gyurcsány-Bajnai-kormány volt az, amelyik elvett egyhavi nyugdíjat az idősektől, ez a kormány tette tönkre az országot, és ennek a korszaknak a végére már veszélybe került a nyugdíjak kifizetése is.

Arra a felvetésre, hogy Czeglédy Csaba felkerült a DK EP-listájára, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta:

Czeglédy Csaba ügyében több milliárdos költségvetési csalással összefüggő bírósági eljárás folyik, így valószínűleg a jelöltséggel már járó mentelmi jog lehet emögött.”

Arról, hogy az EP illetékes bizottságának becslése szerint a kormánypártoknak 13, a Jobbiknak 3, az MSZP-Párbeszéd koalíciónak 3, a DK-nak és a Momentumnak 1-1 mandátuma lenne az EP-ben, az LMP ugyanakkor be sem jutna, úgy vélekedett: minden előzetes becslés érdekes, de az igazán fontos döntés május 26-án, a voksolás napján születik meg.

Abban a fő kérdésben, ami a bevándorlásról, Magyarország és Európa biztonságáról szól, csak a kormánypártokra lehet számítani. A Fidesz-KDNP számára Magyarország az első, elutasítjuk a bevándorlást, és erre építjük a programunkat is”

– hangoztatta Hidvéghi Balázs, aki hozzátette, hogy az ellenzék pártjaira nem lehet számítani, amikor az ország biztonsága, védelme a kérdés, ezt bizonyították az elmúlt években Brüsszelben, az EP-ben, és itt, Budapesten is.

Az egymással állandóan civakodó ellenzéki pártokat és politikusokat egy dolog biztosan összeköti, mindannyian bevándorláspártiak”

– fűzte hozzá a kormánypárti politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére