Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megvert tanítónõ: ne tõlem kérjenek bocsánatot a szülõk, hanem a gyereküktõl!

Bokor Gábor

2016.06.10. 08:58

Elõször szólalt meg a hétfõi eset óta a megvert tanítónõ. Elmondása alapján a kisfiúra nem haragszik, hisz ebben az ügyben õ csak áldozat.

Ahogyan tegnap megírtuk, felfüggesztettel megúszták a tanárnő támadói. Először adott interjút a hét eleji szomorú eset óta Jagadics Jenőné, vagy ahogy a gyerekek szólítják, Éva néni. 

A hétéves Brúnó odament a tanárnőhöz és megkérdezte szereti-e mire a tanárnő azt felelte, hogy miért ne szeretné, hisz értelmes, kedves gyerek, aki nagyon érzékeny. 

Aznap fél három körül berontott a pesterzsébeti iskolába a hétéves gyermek anyja és a család kevésbé szocializált tagjai.  

A tanárnőt először az anya ököllel arcon ütötte, mindeközben a nagybácsi a haját tépte. A tanítónő, miután kiszabadult támadói keze közül berohant a tanáriba, de ezután sem állt le a feldühödött horda. Oda is bementek, a kezük ügyébe került poharat pedig hozzávágták a rémült Éva nénihez, majd ezek után rögvest kirohantak az épületből. 

Mindez a gyerekek szeme láttára történt. 

A könnyebb sérüléseket elszenvedett pedagógus azóta kétszer volt már az osztályban, több nebuló is sírni kezdett, amint meglátták. Látni lehetett rajtuk, hogy nagyon megviselte őket az ügy. A támadók gyerekét nem akarják a diákok körükben látni többet, minden jel szerint egy másik tanintézményben kell folytatnia tanulmányait. 

A tanárnő nem haragszik rá, hisz csak egy hétéves gyerekről van szó, aki feltehetőleg otthon füllentett. 

A szülei helyett bűnhődik: elkerül az osztályból, elveszíti a barátait. Ne tőlem kérjenek bocsánatot a szülők, hanem a gyereküktől"

-mondta a pedagógus. 

Az iskolaigazgató szerint az élet már sosem lesz olyan az addig békés iskolában, mint volt. Óvintézkedésből kapukat szereltet majd fel a bejárathoz, mely délelőtt csak befelé, míg délután csak kifelé lehet akadálytalanul áthaladni rajta. 

Blikk

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére