Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi Hazánk: 16 évvel ezelőtt árulta el a balliberális oldal a magyarságot

888.hu

2020.12.05. 21:01

A nemzeti radikális párt közleménye:

„Örökre beleégett minden igaz magyar szívébe 2004. december 5-e, amikor a balliberális oldal uszításának és hazugságainak köszönhetően eredménytelen lett a kettős állampolgárságról szóló népszavazás.

A balliberálisok az emberek létbiztonságba vetett hitét támadták tudatosan, azt állították, hogy a Magyarországon élőknek kevesebb lesz a jövedelme, a nyugdíja, ha a határon túli magyarok az állampolgárság birtokában Magyarországra jönnek. A Gyurcsány-kormány akkor azt hazudta, hogy 800 ezer határon túli magyar települ majd át csonkahonba, s a balliberálisok 23 millió román munkavállalóval riogattak. Gyurcsány Ferenc 16 évvel ezelőtti rágalomhadjáratának része volt az a valótlan állítás is, hogy minden egyes magyar adófizetőnek évente 168 ezer forintjába kerül majd, ha sikeres lesz a népszavazás. Ekkor ismerhette meg az egész ország Bangóné Borbély Ildikót, a baloldali hazugságkampány plakátarcaként, a családját a határon túli magyaroktól féltő anya szerepében.

Igaz, hogy a Fidesz kormányra kerülése után, rögtön lehetővé tette a magyar állampolgárság visszaadását az elszakított területeken élőknek, de sokszor éppen a magyarság érdekeiért legbátrabban kiállók nem kapták vissza őseik állampolgárságát, mert túl radikálisnak számítottak, miközben akár magyargyűlölő cigányok, szerbek, románok, ukránok is megkaphatták a magyar állampolgárságot.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére