Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi Hazánk: az olcsó nácizás helyett inkább a tanárbántalmazásokkal foglalkozzanak a pedagógus-szakszervezetek!

Horváth Tamás

2020.02.06. 16:15

A párt álláspontját Dúró Dóra ismertette a Facebookon.

Rég nem hallott sivalkodásban tört ki a balliberális tábor az új Nemzeti alaptanterv miatt. Az ellenzéki kórushoz a pedagógusok érdekképviseletére létrejött szakszervezetek is csatlakoztak, nem tetszik nekik, hogy az új NAT a hazafias nevelés szellemében íródott.

A „merjünk kicsik lenni” attitűdöt követő „értelmiségiek”, ha tehetnék, továbbra is elhallgatnák Wass Albertet, Nyírő Józsefet és Herczeg Ferencet, valamint gyökerestől irtanák ki a hőskultuszt a történelemoktatásból.

A mindennapossá váló, főleg cigány „tanulók” által elkövetett tanárbántalmazások azonban már kevésbé hozzák lázba a balliberális megmondóembereket, nemigen hallatják a hangjukat a verbális és fizikai erőszakot elszenvedő tanárok védelmében.

Erre az ellentmondásra hívta fel a figyelmet csütörtöki Facebook-posztjában Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője is, aki a párt álláspontját ismertette.

Szomorúan tapasztalom, hogy nemcsak a balliberális pártok, hanem az egyébként a pedagógusok érdekképviseletére létrejött szakszervezetek is inkább az olcsó nácizásból veszik ki a részüket ahelyett, hogy annak a tiltakozásnak állnának az élére, amely a most már mindennaposnak tekinthető tanárbántalmazások miatt alakult ki. Itt miért nincs tiltakozáshullám? Ebben miért hallgatnak?

– teszi fel a kérdést a jobboldali politikus.

Majd folytatja:

Ja, nyilván kellemetlen a liberálisoknak beismerni, hogy az integráció mindenáron való erőltetése csődöt mondott. Pedig az alacsony bérek mellett a tanárhiánynak ez is kiváltó oka: a tanárok nincsenek biztonságban.

Dúró Dóra zárásként a minden áron erőltetett integráció ellen foglal állást:

A Mi Hazánk szerint a tisztességes, többségi gyerekek jogai és a pedagógusok biztonsága az első, és ha ez nem megy másképp (márpedig úgy tűnik, hogy nem megy), akkor el kell különíteni azokat, akik képtelenek a normák betartására.

Kíváncsian várjuk, hogy a NAT miatt sivalkodó balliberális kórus mikor áll ki a bántalmazott tanárok mellett. Az eddigi tapasztalataink alapján mondjuk erre nem sok esély mutatkozik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére