Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránscsempészt fogtak a magyar rendõrök

Tóth Dalma

2017.08.14. 09:58

A bolgár férfi hét migránst akart Magyarországra hozni. A hétvégén ennél jóval többen akarták illegálisan átlépni a határt, de a magyar hatóságok több mint 100 migránst akadályoztak meg ebben.

Egy bolgár férfi által vezetett autószállító tréler ellenőrzése során hét határsértőt találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán – írja a police.hu.

A sofőr 2017. augusztus 14-én 4 órakor akart egy tehergépkocsival az ország területére lépni Csanádpalotánál. A magyar és a román rendőrök – a közös ellenőrzés során – a jármű rakterében kialakított rejtekhelyen hét illegális migránst találtak. A magukat iraki, iráni és afgán állampolgárnak valló határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. 

Az autószállító tréler sofőrjével szemben embercsempészés, a migránsokkal szemben tiltott határátlépés miatt indított eljárást a román határrendőrség. 
Ennyi migráns akart Magyarországra jönni a hétvégén

Magyarország területén a rendőrök hétvégén 70 jogellenesen tartózkodó migránst tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Az illetők között voltak pakisztáni, iraki, iráni és afgán állampolgárok is.

A rendőrök és a katonák 60 migránst akadályoztak meg az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 30 határsértőt fogtak el a rendőrök, további 3 személlyel szemben embercsempészés és 9 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére