Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mocskos szájú képviselőjét mentegeti Márki-Zay

M. Kovács Róbert

2020.02.25. 11:25

Első fokon összeférhetetlenség miatt méltatlannak ítélte tisztségére Krupiczer Ferenc hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselőt, Márki-Zay Péter emberét a bíróság, mert a „városatya” nem jelentette be időben, hogy internetes rádiót üzemeltet, így médiaszolgáltatónak minősül. Márki-Zayék küzdeni szándékoznak Krupiczerért. Nem kéne! A pasas nem ezért méltatlan, hanem mert egy mocskos szájú agitátor, aki sokat tett a közbeszéd meggyalázása érdekében.

Szerkesztés nélkül Krupiczer Ferenc tollából:

Ilyen és ehhez hasonlóan mocskos szájú és aljas megnyilvánulásokkal próbálta rávenni 2019 előtt a hódmezővásárhelyi választókat Krupiczer Ferenc agitátor, hogy beválasszák a város képviselő-testületébe. De ugye nem meglepő, hogy végül inkább Márki-Zay Péter mozgalmának kompenzációs farvizén sikerült csak ennek a jópofa embernek bekerülni a város önkormányzatába. A jelek szerint viszont nem sokáig: a Szegedi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság nem jogerős ítéletében megállapította: a képviselő méltatlan a tisztségére. Persze nem ezért...

Az erről szóló, MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a képviselő egy internetes rádiót működtető cég ügyvezetője, így a jogszabályok alapján médiatartalom-szolgáltatónak minősül. A tavaly október 13-án megválasztott képviselő a rádió működtetését október 31-én 22 órájától átmenetileg felfüggesztette, ugyanakkor a törvényszék megállapította, hogy az önkormányzati képviselő méltatlan a tisztségére, mert nem jelentette be a képviselő-testületnek a vele szemben fennállt összeférhetetlenségi okot a törvényben előírt háromnapos határidőn belül.

Mivel a bíróság ítélete nem jogerős, Krupiczer és kedves vezetője, Márki-Zay Péter is azonnali sivalkodásba kezdett, hogy az ítélet érthetetlen, és természetesen fellebbeznek.

Végül is jogos, egy ilyen kulturált, megértő és diplomatikus politikusra minden áron szüksége van Hódmezővásárhelynek… Érdemes érte küzdeni, hogy fennmaradhasson a magyar ellenzéki politizálás Marianna-árkot megszégyenítően mély színvonala.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére