Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mossa kezeit az ellenzék kispesti polgármestere

Ányos Miklós

2019.10.10. 13:20

Gajda Péter kispesti polgármester kihátrálna a korrupciós ügybe keveredett MSZP-s önkormányzati képviselő Lackner Csaba mögül.

Az egyik baloldali orgánumnak adott interjújában Gajda a közéletből való távozásra szólította fel a kispesti szocialista képviselőt, ha beigazolódik, hogy ő beszél a kiszivárgott közel 50 órányi hanganyagból botrányos hangfelvételein. Gajdán, az ellenzéki politikusokon és az alkalmatlan Karácsonyon kívül mindenki felismerte Lackner Csabát a kikerült felvételeken, amin kerületi korrupciós ügyekről beszél, Gajda eddig csak annyit mondott, hogy „nem ismeri fel” az önkormányzati képviselőt a videón.

Lackner, Kránitz és Gajda a szokásos foci közben

Az interjúban viszont már azt nyilatkozta, hogy ha mégis Lackner beszélt, akkor vissza kell adnia képviselői mandátumát. Gajda Péter továbbra is azt állítja, hogy még mindig nem beszélt Lackner Csabával. A hangfelvétel miatt, melyen többek közt elhangzott, hogy 3 millió forint kenőpénzt fogadott el, feljelentést tett, ahelyett, hogy felhívta volna végre saját párttársát.

Ezalatt újabb részletek is nyilvánosságra kerültek a leleplező hangfelvételekből. A Magyar Nemzet mai számában arról ír, hogy a hanganyagon beszélgetők visszaemlékezése szerint Gajda Péter arra akarta rávenni az embereit, hogy hozzák létre a kispesti DK alapszervezetét, mert azzal „sokkal több pénzt lehetne keresni”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére