Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Németh: az ellenzék a korrupció mellé állt

Bokor Gábor

2017.06.15. 11:58

A Fidesz frakcióvezetõ-helyettese úgy fogalmazott, hogy a nemzeti konzultáció világossá tette a civiltörvény létjogosultságát, hiszen a kérdéssort visszaküldõ 1,7 millió ember 99 százaléka egyhangúlag támogatta, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldrõl.

Németh Szilárd az M1 reggeli műsorában elmondta, hogy csaknem az összes válaszadó a nemzeti konzultáción arra szavazott, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldről.

A kormány konzultált az Európa Tanács alkotmányjogi szakértőkből álló testületével, a Velencei Bizottsággal, amely véleményének egy részét be is építették a jogszabályba"

– mondta a politikus. 

A fideszes politikus rámutatott, hogy a törvény jogilag megalapozott, az alkotmány kívánalmait teljesíti, úgyhogy jogi úton semmit sem tud ellene tenni az Európai Bizottság.

A bizottság kritikája most is arra vezethető vissza, hogy Magyarország nem engedi be a bevándorlókat, és ellenáll Soros György bevándorláspolitikai céljainak"

– fogalmazott Németh. 

A politikust arról is megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy az országgyűlés nem fogadta el a 
plakáttörvényt, amely kampányidőszakon kívül megtiltotta volna a politikai plakátok kihelyezését. Németh Szilárd erre elmondta, hogy az ellenzék a korrupció mellé állt azzal, hogy nem szavazta meg az előterjesztést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére