Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koronavírus: Nincs szükség beavatkozásra

888.hu

2020.02.18. 20:45

Továbbra sem tudni koronavírusos megbetegedésről Magyarországon.

A koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs folyamatosan figyelemmel kíséri a fertőzésre vonatkozó ellenőrzött egészségügyi és járványügyi adatokat – írta közleményében a Belügyminisztérium. Hozzátették: beavatkozásra nincs szükség.

A közlemény szerint nem tudni koronavírusos megbetegedésről Magyarországon, illetve egy magyar állampolgár sem fertőződött meg.

„Az operatív törzs tájékoztatást kért és kapott az MS Westerdam óceánjáró hajóról – az elérhető maximális biztonság okán – hazatérésüket követően a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (Szent László Kórház) karantén épületében elhelyezett három magyar állampolgár állapotáról. A tájékoztatás szerint láztalanok, panasz- és tünetmentesek, megfigyelésük folyamatos” – írták.

A Belügyminisztérium szerint a vírus esetleges magyarországi megjelenésének kiszűrésére és lokalizálására, a lakosság védelme érdekében az indokolt egészségügyi és járványügyi intézkedések hatékony megszervezésére, valamint mindezek érdekében az állami szervek tevékenységének összehangolására vonatkozó 28 pontból álló akcióterv ütemezett végrehajtása folyamatban van. Újabb beavatkozás pedig nem indokolt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére