Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Novák Elõd kész lemondani

888.hu

2016.04.24. 16:28

Novák Elõd, a Jobbik még meg nem tért képviselõje, ma jelentette be Facebook oldalán, hogy eddig három politikai tisztségérõl is lemondott és kész a képviselõi mandátumától is megválni.

A Jobbik alelnöke, Novák Előd úgy látszik, hogy komolyabb összetűzésbe keveredett, mint ahogy azt bárki is megjósolhatta volna. Vasárnap jelentette be közösségi oldalán, hogy kész lemondani, mintsem elveit feladni. 

Három politikai tisztségemről mondtam le, s kész vagyok a képviselői mandátumomat is visszaadni, ha a Jobbik elnöksége így dönt, mert nem ragaszkodom a posztokhoz"

 - írta a képviselő.  

Amióta Vona Gábor pártelnök úgy döntött, hogy csak a cuki jobbikosok munkájára tart igényt, kihajítva a párt radikálisait - köztük Novákot is -  megváltozott a Jobbikot körülölelő szubsztancia.  Felszínre törtek azok a törésvonalak, melyeket eddig csak sejteni lehetett. 

Nagy Jobbikos Szakítás óta Novák Előd igen-igen aktív a közösségi médiában,  - főleg, hogy ez a Jobbik egyik legerősebb fegyvere - szemben Vona Gáborral, már többször kifejtette, hogy számára az elvek sokkal előbbre valók a kormányzati szerepevállalásnál. 


Korábbi írásaink a témában:

Õk lehetnek Vona új emberei

Novák nem elég cuki Vonnának? 

Aki sokat zsidózik, azt Vona kidobja a Pártból?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére