Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olaszországhoz hasonló „járványnépvándorlás” miatt aggódik Siófok polgármestere

888.hu

2020.03.20. 07:40

Az olaszországi járványügyi helyzet egyik legveszélyesebb momentuma volt, amikor az elsőként fertőzött észak-olaszországi területek lakói tömegesen indultak délnek, továbbhurcolva a kórt. Ugyanettől tart Siófok város polgármestere, aki arra kérte a nyaralótulajdonosokat, ne induljanak el a Balaton fővárosa felé.

Beláthatatlan következményekkel járhat, ha az emberek nem maradnak otthon, hanem azokról a területekről, ahol nagyobb a fertőzöttek száma, megindulnak olyan vidékekre, ahol ez még nem történt meg.

Erre figyelmeztet közleményében dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere is.

Tisztelt Nyaralótulajdonosok!

A koronavírus terjedése mindenki életét jelentősen megnehezíti, így a Siófokon élőkét is.

Egyre növekvő teher hárul mind a lakosságra, mind pedig városunk önkormányzatára, és ez az elkövetkezendő időszakban csak súlyosbodni fog.

A vírus okozta helyzet miatt visszatértek családjukhoz a vidéken tanuló középiskolások és egyetemisták, hazatértek a külföldön dolgozók, közben különféle módon kell óvnunk az időseket.

Jelen állapotban a szolgáltatók sincsenek felkészülve tömegek fogadására és az egészségügyi kapacitások is végesek.

Tisztelettel kérem a Siófokon nyaralóval rendelkező ingatlantulajdonosokat, hogy mérlegelve a veszélyhelyzetet, felelősségteljes állampolgári magatartást tanúsítva

ne utazzanak ide, és ne költözzenek siófoki nyaralóikba, hanem maradjanak lakhelyükön!

Ezzel csökkentik annak esélyét, hogy nem tudván, fertőzöttek, új gócpontok kialakulását hozzák létre a meglévők mellett. Járványveszély idején távolmaradásukkal tudják leginkább redukálni saját maguk és a helyiek veszélyeztetettségét!

Kérem Önöket, hogy jelen helyzetben szíveskedjenek otthon maradni. Ezt most minél inkább betartják, annál előbb élvezhetik újra a vendégszeretetünket itt, Siófokon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére