Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oltópont lehet a Tungsram gyára

888.hu

2021.04.22. 14:00

Dolgozói egészségének érdekében mind az öt gyárát felajánlotta oltópontnak a magyarországi székhelyű technológiai szolgáltató Tungsram Group.

 

A 3600 főt foglalkoztató Tungsram öt gyárat üzemeltet Magyarországon: Budapesten (ahol a vállalat központja is található), Hajdúböszörményben, Kisvárdán, Nagykanizsán és Zalaegerszegen.

A vállalat vezetése nemrégiben kéréssel fordult a telephelyeken illetékes kormányhivatalokhoz,

amelyben oltópontnak jelentkezett a Covid-19-vakcinálási kampányban.
Négy gyár esetében még várjuk a pozitív választ, ám a Hajdú-Bihar megyei kormányhivataltól jelezték: segíthetjük az országos oltási
kampányt a 336 főt foglalkoztató hajdúböszörményi gyár oltóponttá válásával”

– mondta Joerg Bauer elnök-vezérigazgató.

Hozzátette, a Tungsram dolgozóinak egészségét a világjárvány előtt is kiemelt fontosságúnak tartották, és nagyon örülnek, hogy a maguk eszközeivel ők is hozzájárulhatnak a Covid-19 elleni harchoz, illetve az oltakozási kedv növeléséhez.

A megvalósítás lehetőségeiről csak most kezdődik az egyeztetés, ám a feltételek között szerepel, hogy

csak az országos rendszerben regisztrált munkatársakat lehet beoltani a telephelyen, és az oltó orvos végezheti a szükséges adminisztrációt.

A Tungsram tavaly február óta élen jár a Covid-19 elleni védekezésben: már az országos veszélyhelyzet meghirdetése előtt korlátozásokat vezetett és tartatott be a gyári dolgozók védelme érdekében, home office-t rendelt el irodai munkatársainak, saját fertőtlenítőt gyárt és oszt szét a munkahelyeken, többször maszkokat, vitamincsomagokat adott a dolgozóknak, valamint külön belső hírportált, heti nyomtatott hírlevelet hozott létre és plakátkampányokat indított az aktuális Covid-információk széles körű megismertetése érdekében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére