Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: az Európai Bizottság javaslata egy horrorgyûjtemény a magyar ember számára

Pörge Béla

2018.10.12. 08:28

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorának a vendége volt.

Az Európai Bizottság javaslata a jövő heti európai uniós csúcsra egy horrorgyűjtemény egy magyar ember számára"

– fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth Rádió adásában.

Afrikai országokkal kísérleti megállapodások, humanitárius vízum, az NGO-k bevonása. A javaslat a hatáskörök átadásáról szól, határvédelem helyett, határmenedzsmentről beszélnek, ami egy teljesen más kategória"

– mondta.

A török államfő hétközi látogatásáról elmondta, hogy magyar külpolitika általános alapelve, hogy barátokat gyűjtsünk, ne ellenségeket.

Orbán Viktor hangsúlyozta, a Kárpát-medencére három hatalom gyakorolt hatást, Berlin, Moszkva, Isztambul. Ebből adódóan Magyarország biztonsága közvetlen összefüggésben van Törökország biztonságával.

Elemi érdekünk, hogy Törökországnak erős politikai rendszere legyen, erős vezetője legyen és akivel megállapodunk, az tartsa is be ígéretét "

– mondta a kormányfő, aki hozzátette:  ráadásul egy közös katonai szövetség tagjai is vagyunk.

A letelepedési kötvényt érintő bírálatokról elmondta, hogy 2010-2011-ben Magyarország pénzügyileg kiszolgáltatott helyzetben volt. Óriási harcokat kellett folytatni az ország pénzügyi túlélése érdekében, de az eredmény minket minősít, a magyar gazdaság növekedése az uniós átlag felett és elismerik nemzetközileg, és ehhez kellett a túléléshez szükséges eszközök.

Spekulánsok voltak és lesznek, de a kormánynak az a dolga, hogy a spekulánsokat elhessegesse"

– tette hozzá.

A miniszterelnök elmondta, hogy fontos eredménye az elmúlt néhány év európai politikai történéseinek, hogy felszínre hoztuk a Soros György-féle hálózatokat, akiket mi globalistának szoktuk nevezni.

Most már kint vannak a napfényen, senki nem hatalmazta fel őket, hogy befolyásolják életünket, de amit csinálnak, az ellentétes a magyarok érdekével"

– fogalmazott.

A nemzetiek és a globalisták szembenállása nem csak Brüsszelben, hanem egy-egy országban is megfigyelhető, az Egyesült Államokban a leglátványosabban. A globalisták azt gondolják, hogy az a jó, ha van egy világkormány, egy erőközpont,  amelynek döntései kötelezőek a nemzetállamok számára – mondta Orbán Viktor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére