Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: Soros még a Jobbikot is befogta a hálójába

Bokor Gábor

2017.06.27. 17:03

Orbán Viktor kedden délután a Fidesz-frakció nemzeti konzultációt kísérõ "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozatának záróeseményén szólalt fel Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter után.

A Fidesz-frakció a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozatának záróeseményén Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter prezentációjára reagálva elmondta, hogy Magyarországon sikeres a gazdaság, de fontos feltenni a kérdést, hogy kinek. A kormányfő elmondta, hogy a kritikák azért nem hagynak alább, mert nem úgy vagyunk sikeresek, ahogy mások szeretnék.

Nekünk az a fontos, hogy először a magyaroknak legyen jó, aztán a többieknek"

– mondta a miniszterelnök.

Ha azt akarjuk, hogy Magyarország sikeres legyen, meg kell becsülni a munkást, ezért helyes a minimálbér emelése"

– vélekedett a politikus.

Orbán Viktor beszélt arról is, hogy három évtizeddel ezelőtt nem gondolták volna, hogy Európa egysége még a mi életünkben veszélybe kerülhet, azonban ez megtörtént. A miniszterelnök szerint két súlyos történelmi kérdés feszegeti jelenleg Európa egységét, az egyik az illegális bevándorlás problémája, a másik, hogy milyen jövő felé tartunk: Brüsszel Európája vagy a nemzetek Európája felé.

A tét komoly, ezért mindkét kérdésben óriási erők feszülnek egymásnak"

– fogalmazott a kormányfő.

Orbán Viktor elmondta, hogy az EU baloldali szárnyának vezetése folyamatosan hamis érveket hangsúlyoz, szerintük nincs illegális migráció, és akár bármiféle igazoló okmány nélkül be kell fogadni a migránsokat. A politikus szerint a baloldal vezetői szerint humanitárius kötelesség befogadni akár a fél világot még akkor is, ha a hatalmas vagyonnal rendelkező szomszédos országok nem akarják őket befogadni. 

A miniszterelnök szerint blöff, hogy a migránsokkal megoldódik a munkaerőhiány, hiszen a bevándorlók töredéke áll csak munkába, ráadásul a nyugat-európai országokban továbbra is hatalmas a munkanélküliek aránya.

A kvótarendszerrel és a migránsfalvakkal kapcsolatban Orbán Viktor kifejtette, hogy sokan rá akarják ezeket erőltetni Európa polgáraira úgy, hogy meg sem kérdezik őket.

Martin Schulzcal, a német szocialisták vezetőjével kapcsolatban a miniszterelnök elmondta, hogy egyre nagyobb a hátránya Angela Merkellel szemben, súlyos vereség, mi több, lebőgés elé néz. Schulz magyarellenes kirohanásokkal akar jó pontot szerezni, azonban Orbán Viktor szerint államférfi ilyet soha nem tesz.

A miniszterelnök elmondta, hogy a multikulturalizmus megdőlt és azért akarják Magyarországot megbüntetni Brüsszelben, mert a kormány megvédi a lakosait. A kormányfő szerint már Brüsszel is szabadulna a migránsoktól, azonban ezt nem vallják be, ezért bújnak a szolidaritás nevű maszlag mögé.

A nyugat-európai országok lakosai nem szégyenlősek, azért támogatják a kvótát, mert már ők is taszítanák el maguktól a migránsokat"

– vélekedett Orbán Viktor, aki szerint a baj szétosztása nem európai módszer: akinek nem kell migráns az ne ossza szét őket Európában, hanem szállítsa ki inkább, amihez a magyar kormány támogatást nyújt. 

A politikus szerint a migrációt a legelején kell megállítani, nem a  bajt kell idehozni, hanem a helyszínen kell kezelni és orvosolni azt.

A migráció következményiről a miniszterelnök azt mondta, hogy párhuzamos társadalmak alakultak ki a nyugat-európai városokban, a bűnözési ráta növekszik, romlik a közbiztonság és rendszeressé váltak a terrortámadások.

Ha a migránsok tömegével jönnek, nem tudnak integrálódni. Nem tisztelik a kultúránkat, helyet készítenek a sajátjuknak és háttérbe akarják szorítani a mi kultúránkat, ez identitáskérdés"

– mondta a miniszterelnök, aki szerint a vita egyre hevesebb Brüsszellel, erősödnek a szélsőséges nézetek. Orbán Viktor elmondta, hogy szerinte csak Európa dönthet, nem Brüsszel, hanem Európa lakosai, hiszen csak az ő véleményük számít.

Orbán Viktor szerint át kell látni a szitán, hiszen titokban a civil szervezetek finanszírozzák a migránsok idetelepítését. 

A terrorizmus trójai falovai a civil szervezetek"

– vélekedett a miniszterelnök, aki szerint az embercsempészek támogatása egy közös maffiahálózat kezében van. 

A magyar kormány nem akar brüsszeli királyságot, hiszen ahol királyság készül, hátul van a királycsináló, aki gazdag ember és felsőbbrendűnek érzi magát. A miniszterelnök szerint ez az ember Soros György, aki aktívan beleszáll az Európa jövőjéről szóló vitába, hiszen rendszeresen jár Brüsszelbe, ahol utasításokat oszt a vezetőknek.

A spekuláns egymillió migránst akar évente Európába szállítani, akár az európai emberek akaratának ellenére is.

Ha Soros György valóban segíteni akarna, a pénzét odavinné ahol a baj van"

– mondta Orbán Viktor, aki szerint nem lehet megengedni, hogy egy spekuláns, aki abból szerezte a vagyonát, hogy másokat rövidített meg. Soros György maffiahálózatot működtet, ami veszélyezteti Európa jövőjét, a migráció jó üzlet neki. A miniszterelnök elmondta, hogy Soros György megrendelése volt a kötelezettségszegési eljárás is, amit hazánk és a V4-ek ellen indított az unió.

A miniszterelnök szerint a helyzet annyira komoly, hogy Soros még a Jobbikot is befogta a hálójába annak érdekében, hogy olyan kormány legyen Magyarországon, ami úgy cselekszik, ahogy fütyül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére