Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: A magyar kormány nem a multik oldalán, hanem az emberek mellett áll

888.hu

2021.11.26. 08:32

A miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában többek között az oltási akcióhétről, a migrációról és a rezsiharcról beszélt.

 

Orbán Viktor reggeli interjújában sikeresnek értékelte az oltási akcióhetet, ezért azt a döntést hozták, hogy meghosszabbítják.

Ezzel kapcsolatban elmondta azt is, hogy a harmadik oltás nemcsak meghosszabbítja, hanem meg is erősíti a védelmet a koronavírussal szemben. Életmentő a harmadik oltás.

További korlátozásokat nem jelentett be. A kormány nem dönti el előre, mit fog csinálni, és minden rosszat szeretne elkerülni – mondta a kormányfő.

A miniszterelnök a migrációval kapcsolatos kérdésekre válaszolva elmondta, hogy mind a három fronton nő a migrációs nyomás.

Csak a magyar határon több mint százezer migránst állítottak meg.

Ez 100 ezer bűncselekményt elkövető ember, illegális határátlépést követtek el. Nem bezárjuk őket, hanem a kerítés másik oldalára visszavisszük őket, de ez nem tetszik az uniónak, és ők beengednék ezt a 100 ezer embert”

– nyilatkozta a kormányfő.

Orbán Viktor Brüsszel migrációs politikájára is reagált:

Minden hónapban egyre nagyobb nyomás lesz, és Brüsszelnek abba kell hagynia azt, hogy megbünteti azokat, akik megvédik Európa határait.”

Az interjú végén a rezsicsökkentésről is szó esett.

2013 óta teljesen nyilvánvaló, hogy a rezsicsökkentés működik. Míg Nyugaton meggyötri a mostani magas rezsiár a háztartásokat, addig nálunk nem ez a helyzet – mondta Orbán Viktor.

A magyar rendszer jó, és segíti a családokat. A piac nem valami mennyből ránk ereszkedett szabályrendszer, hanem mi döntünk róla. Nem szabad bedőlni a baloldalnak, és kiderült, hogy a rezsicsökkentésből nem lett baj. Amit a baloldal beszél a rezsicsökkentés kapcsán, az a butaság. A magyar kormány nem a multik oldalán. hanem az emberek mellett áll – nyilatkozta Orbán Viktor.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére