Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Hajrá, Lázár János! A választás itt fog eldőlni. Április 3-án csak a Fidesz!

888.hu

2022.03.30. 09:45

Az igazság az, hogy egy kicsit furcsán érzem magam most ebben a választókerületben – mondta Orbán Viktor legújabb Facebook-videójában.

 

Mert persze most Makón vagyunk, de ugye egy nagyon fontos város itt Hódmezővásárhely is”

 

– tette hozzá a miniszterelnök.

 

És én egészen másokat gondoltam Hódmezővásárhelyről, mint amit most látok. Én még egy nagy legendás polgármesterrel és képviselővel kezdtem Hódmezővásárhelyen, aztán Jánossal folytattam aki kiváló miniszterem volt és ha valaki egyszer azt mondta volna nekem, hogy a Gyurcsányék Hódmezővásárhelyről állítanak majd egy ilyen miniszterelnök-jelöltet, akkor én azt mondtam volna, hogy ennek az embernek elment az esze”

 

– mondta Orbán Viktor.

 

És az a helyzet, hogy ez most megtörtént. Úgyhogy kedves makóiak, az Önök súlya meg a szerepe most nagyon megnőtt, mert az a helyzet, hogy a választás itt fog eldőlni. Persze van 106 választókerület, de azért itt dől el a választás, mert aki a saját választókerületében nem tud nyerni, az nem tud nyerni az országban sem”

 

– hangsúlyozta.

 

Úgyhogy én arra kérem Önöket, hogy jöjjenek el, támogassák Lázár János képviselő urat, akivel szeretnék még hosszú ideig együtt dolgozni”

 

– tette hozzá.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére