Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor is részt vett a hódmezõvásárhelyi polgármester temetésén

Tóth Dalma

2017.12.01. 15:58

Almási Istvánt péntek délután a Kincses temetõben helyezték örök nyugalomra.

Hódmezővásárhely polgármestere múlt hétfőn hunyt el – írja a Délmagyar.hu. A temetésen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.

A Szent István király templomban zajlott gyászszertartáson Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök mellett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter mondott beszédet.

Lázár János hangsúlyozta: Almási István negyedszázada szolgálta a vásárhelyieket, hiszen 2002 februárjától októberig megbízott polgármesterként dolgozott.

Almási, ha akart volna, Rapcsák András utóda is lehetett volna, ám inkább azt mondta, jöjjenek a fiatalok. Így lettem én polgármester, ő pedig mester. Ma egy mentort, egy segítőt, a mestereim egyikét is búcsúztatom – mondta Lázár János.

Sok mindent említhetnék, amit tőle tanultam a mellette, vele eltöltött szövetségben idő alatt. Igyekszem csupán egyetlen dolgot kiemelni abból, amit tőle kaptam: a szövetségesi, bajtársi hűség"

– tette hozzá.

Kemény kézfogása volt, még a betegágyon is. Olyan kézfogása, mint Istvánnak, csak egy becsületes embernek van, akinek mindig helyén van az esze és a szíve is. Igyekszünk úgy tenni a dolgunkat, ahogy Te tetted – zárta beszédét Lázár János.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére