Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor köszöntése anyák napján | VIDEÓ

888.hu

2021.05.02. 16:18

Anyák napján mindenki megjavul – írta Facebook-oldalán a kormányfő.

Orbán Viktor videót tett közzé arról, amint anyák napja alkalmából fölköszönti édesanyját a saját kertjében szedett felcsúti tulipáncsokorral. Az ünnepi pillanatokban kiderült az is, hogy az édesanyja megkapta azt a táviratot, amelyet Orbán Viktor küldött neki. Ez volt az utolsó távirat, amelyet a Magyar Posta kézbesített, mert érdektelenség hiányában beszüntette ezt az évekkel ezelőtt nagyon is keresett szolgáltatását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére