Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Magyarország senkit nem hagy magára!

888.hu

2022.03.22. 12:30

A BOK csarnokban vagyunk Budapesten. Ezt a fogató és elosztó központot most nyitottuk meg – közölte Orbán Viktor legfrissebb videójában, amit a közösségi oldalán osztott meg.

 

Jönnek még Kárpátaljáról is, de a többség most már Belső-Ukrajnából érkezik, leginkább a katonai támadás és bombázás alatt álló nagyvárosokból”

– mondta a kormányfő.

 

„Sokkszerű élmény számukra elmenekülni, megrázkódtatás, és az első jó hír az életükben a háborút követően az itt, Budapesten éri őket, amikor belépnek ebbe a csarnokba és kapnak enni, inni, akinek pedig szállás kell, az szállást is kap” – fogalmazott.

 

Külön gondoskodunk a gyerekekről, van orvosi szolgálat. Hamarosan kitelepülnek a munkaerő-közvetítők is”

– tette hozzá Orbán Viktor.

 

Kiemelte: „valaki továbbmegy, a többség inkább ilyen, de aki maradni akar, annak azonkívül, hogy ételre, italra és szállásra van szüksége, előbb-utóbb munkalehetőséget is kell kapnia. Szerencsére Magyarországon ma több munkalehetőség van, mint amennyi ember”.

 

Hatalmas munkát végeznek az itt dolgozók, első helyen is az önkéntesek, a közigazgatási hivatal dolgozói, a rendőrök, a katonák, a katasztrófavédelem munkatársai. Nekik mind-mind szeretnénk köszönetet mondani, hogy a bajbajutottak első megmenekülés-élménye az itt Budapesten esélyt ad számukra egy boldogabb jövőre, mint ahonnan most eljöttek”

– zárta gondolatát a miniszterelnök.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére