Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor megvétózza a kötelezõ betelepítési kvótát

Kékes Viki

2016.12.15. 06:46

A népszavazás után nincs más út.

Orbán Viktor miniszterelnök vétóra készül a kötelező betelepítési kvóta ellen az uniós csúcsértekezleten – nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára a Magyar Időknek.

Tuzson Bence elmondta, hogy a magyar emberek akarata világos és egyértelmű, a szavazók 98 százaléka, több mint 3,3 millió ember egyértelművé tette, nem akarja, hogy ide migránsokat telepítsenek be. Éppen ezért

a népszavazás után nincs más utunk, ha vétózni lehet, akkor vétózunk."

Tuzson ugyanakkor kitért arra, hogy “az európai bürokrácia a bizottság vezetésével (…) képes akár megkerülni a nép által választott miniszterelnököket és parlamenteket és például az Európai Parlamenten keresztül kikényszerítheti a migránsok kötelező betelepítését. Ha a migrációs kérdést úgy fogalmazzák meg, mint egy belbiztonsági kérdést, akkor beviszi a bizottság a belügyminiszterek tanácsába, ahol már 50 százalékkal meg lehet hozni a döntést.” 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára  szerint Brüsszelnek meg kell hallania az emberek hangját, mert nem csak Magyarországon, de a többi országban is egyre egyértelműbb, hogy az emberek akarata ellenére politizál az európai és a nyugati elit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére