Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicska teret ad a Jobbiknak

Bokor Gábor

2017.04.03. 09:58

Összenõ, ami összetartozik.

A Jobbik hétfőn kezdte meg a kampányidőszakot. A párt ennek keretében Simicska Lajos plakátjait veszi igénybe. Lapértesülések szerint a nagyvállalkozó zsebében lévő szélsőjobboldali párt a Publimont Hirdetésszervezővel és a Mahir Cityposter Kft.-vel tartja a kapcsolatot, amely Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik.

A Jobbik egy nappal azután kezdte el kiragasztani a plakátjait, hogy Simicska Lajos és fia, Ádám –aki a Magyar Nemzetnél kapott az apjától egy vezető pozíciót– embertelen sivalkodásba kezdett. Míg idősebb Simicska a hvg-t sírta tele a panaszaival, addig a fia a Facebookon kezdett őrjöngeni a házuk előtt álló lesifotósok miatt.

Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a faszuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk"

– nyilatkozta a zsúrpubinak Simicska Ádám, majd hozzátette, ő és a családja alapvetően béketűrő emberek, de ez az a pont, amikor betelik a pohár.

2017. április másodika történelmi jelentőségű dátum, hiszen a nagyvállalkozó ekkor jelentette be először, hogy szimpatizál a szerepet tévesztett radikális párttal. A milliárdos az interjúban kifejtette, hogy a kormánynak "el kell takarodnia" és itt az ideje a generációváltásnak.

Ha a Jobbik nem veri meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni"

– mondta a Lajos, aki a hétvégén még egy Jobbikos képviselővel is tárgyalt egy kézilabdameccs során.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére