Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicskó: egy nemzet jövőjét a gyermekek jelentik

888.hu

2021.05.30. 19:30

A KDNP frakcióvezetője vasárnapi, gyereknap alkalmából írt közleményében kiemelte, gyermekeinknek szilárd alapokon nyugvó jövőt kell biztosítanunk, mert ez nemcsak a fiatalok, hanem a nemzet gyarapodásának biztosítéka is.

Simicskó István, aki egyben Újbuda országgyűlési képviselője, azt írta: édesapaként, férjként, politikusként és kormánypárti frakcióvezetőként minden erejével arra törekszik, hogy a legfiatalabb nemzedék biztonságban és nyugalomban élhessen.

Hangsúlyozta, az elmúlt 10 évben a kormány világszinten is egyedülálló családtámogatási rendszerének köszönhetően lehetővé vált, hogy a családok megerősödjenek, és így stabil környezetben élhessenek a magyar gyermekek.

Az otthonok támogatása mellett kiemelt figyelmet kell fordítani a fiatalok nevelésére is

– tette hozzá.

Hozzátette: a 21. század folyamatosan bővülő ismeretei mellett a gyermekek akkor válhatnak igazán kiegyensúlyozott felnőtté,

ha nemcsak tudásuk gyarapszik, de érzelmileg is fejlődhetnek.

Ez a szülők és az oktató-nevelő intézmények együttműködésével valósulhat meg.

Fontosnak nevezte, hogy a családok a legfiatalabbaknak átadják azokat az alapvető értékeket, amelyek majd segítik őket a világ kihívásaival szemben, hozzátéve, ugyanakkor a pedagógusok is nélkülözhetetlen készségekkel gazdagíthatják a gyermekeket.

Magyarországon kiváló szakemberek segítik a fiatalok oktatását, akik még a járvány alatt is példás helytállásról tettek tanúbizonyságot, s bár az elmúlt időszak mind a szülőket, mind a pedagógusokat sok kihívás elé állította, bebizonyosodott, hogy a fiatalok képzése jó kezekben van – írta a frakcióvezető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére