Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokan covidos tünetekkel is dolgoznak

888.hu

2021.03.29. 18:45

Sajnos sok ember covidos tünetekkel is kénytelen dolgozni, ha szeretné megkapni a negyedévente járó bónuszpénzt – hívta fel a figyelmet a balassagyarmati polgármester.

 

A cégek a járvány előtt próbálták motiválni az embereket, hogy kisebb, nem veszélyes betegséggel járjanak be dolgozni, hogy minél kisebb legyen a termelés csökkenése. Emiatt létrehozták az úgynevezett bónuszrendszert, aminek egyik legfőbb eleme, hogy aki nincs táppénzen, az negyedévente kap valamennyi pluszpénzt. Ennek azonban a járvány alatt negatív következményei vannak, mivel

sokan betegen is eljárnak dolgozni, akkor is, ha koronavírusos tüneteket produkálnak.

Erre hívta fel a figyelmet Balassagyarmat polgármestere, aki emiatt most a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához, illetve a Munkaadók és Gyáriparosok Szövetségéhez fordul, hogy vizsgálják felül ezt a jutalmazási formát. Hiszen ha valaki covidosan jár be dolgozni, nemcsak magát veszélyezteti, hanem embertársait és végsősoron a cég teljesítőképességét is.

Ezért Facebook-bejegyzésében a polgármester a helyi cégektől és vállalkozásoktól kiemelten kérte, hogy tartsák be a higiéniai és járványügyi előírásokat, hogy minél kevesebben betegedjenek meg.

108.VESZÉLYHELYZETI KÖZLEMÉNY (2021.03.28.)
Tisztelt Balassagyarmatiak!

Az elmúlt héten biztatóan csökkent városunkban...

Közzétette: Gabor Csach2021. március 28., vasárnap

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére