Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sokkos állapotba került a bankrablót elgázoló sofõr

Nagy Gábor

2017.11.24. 10:15

Csütörtökön egy 33 éves férfi kirabolt egy kõbányai bankfiókot. A bankrablót azonban elütötte egy kisteherautó.

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, egy 33 éves férfi egy Kőrösi Csoma Sándor úti bankot akart kirabolni. Bár a rabló a megszerzett összeggel futásnak eredt, de a helyi rendőrök hamar kiértek a helyszínre és üldözőbe vették.

A 33 éves férfi nem jutott messzire, átrohant az úton, de közben megtorpant, ráfogta a fegyverét a rendőrökre, majd elgázolta egy teherkocsi.

A Blikknek az egyik szemtanú elmondta, "az egyik percben még futott, a másikban pedig már az úttesten feküdt kiterülve. [...] Akkor csapódott a járgánynak, amikor megtorpant az úton és a zsarukra fogta a fegyvert. Egyet hátralépett, a kocsi pedig telibe találta. Azt hiszem, még a pénz is nála lehetett. Csúnyán megsérülhetett, mert utána azt láttuk, ahogyan beteszik a mentőbe. Sajnáltuk a sofőrt, aki a kisteherautóban ült, mert ő tényleg nem tehetett semmiről: szabályosan jött, amikor az a fegyveres őrült kitántorgott elé".

A teherautó sofőrje sokkos állapotban volt, amikor a rendőrök kihallgatták.

"Zöld lámpánál, szabályosan haladtam, az a férfi pedig csak rohant. [...] Azt sem tudom, hol áll a fejem" – mondta a férfi, aki épp munkába tartott.

Sajtóinformációk szerint a bankrabló súlyosan megsérült, de nincs életveszélyben. A Btk. szerint a rablásért kettőtől nyolc évig tartó büntetés szabható ki, azonban ha a rablást fegyverrel követik el, akkor a büntetési tétel nő, ez esetben ugyanis már öttől tíz évig tartó szabadságvesztés is járhat. (via Blikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére