Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros aktivistái elszabotálták a civiltörvény bizottsági vitáját

Vincze Viktor Attila

2017.04.25. 14:58

Soros György és aktivistái szerint az a demokrácia, ha csak az õ véleményük hallható. A Soros-hálózat aktivistái ennek jegyében megszállták a parlament igazságügyi bizottságának ülését, mert úgy gondolták, hogy õk Magyarország törvényei fölött állnak.

A Soros György hálózatához tartozó szervezetek 8-10 aktivistája transzparensekkel, egy magyar és egy EU-s zászlóval jelent meg az igazságügyi bizottság ülésén azzal a szándékkal, hogy megzavarja és befolyásolja a Soros György és szervezetei által nehezményezett civiltörvény módosításnak a bizottsági vitáját.

A Soros-hálózat magyarországi tevékenységét támogató ellenzéki pártoknak a bizottságban jelenlevő tagjai egyértelműen elmondták az ülés elején: a Soros-szervezetek aktivistái azzal a céllal érkeztek – a parlamenti bizottság működési rendjét, a házszabályt nyíltan megsértve – a bizottsági ülésre, hogy azt megzavarva elérjék a helyszínről történő eltávolításukat, ami majd jól mutat a nemzetközi sajtóban, mint az Orbán-kormány "diktatúrájának" bizonyítéka.

Többek között a "Nem a civilek megbélyegzésére" feliratú papírokat tartó demonstrálókat a házszabály megsértése miatt a Parlament biztonsági őrsége felszólította a helység elhagyására, ám az aktivisták nem tettek eleget a felszólításnak.

Ezt követően Rubovszky György a parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke felfüggesztette az ülést. Így pedig végül hiába szervezte a Soros-hálózat együtt az MSZP, LMP, Jobbik frakciójával – a nemzetközi sajtót is rászervezve – a legújabb politikai performanszát a Parlamentbe.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére