Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Soros György azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást"

Bokor Gábor

2019.02.13. 09:27

Hollik István szerda reggel az M1 mûsorában azt mondta, hogy Soros György legújabb írásában azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást: a Fidesz-KDNP-t, de más európai pártokat is.

A kormányszóvivő szerint Soros György ezzel a cikkével is azt bizonyítja, hogy megkezdte az európai parlamenti választások kampányát.

Nyilván arra számíthatunk, hogy ő és az általa finanszírozott civil szervezetek mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a bevándorláspárti politikát támogassák"

– fűzte hozzá.

Hollik István szerint a bevándorlást ellenző politikai erők – köztük a Fidesz-KDNP is – úgy vélik, hogy az unióban létező gazdasági és demográfiai problémákat nem a migrációval kell kezelni, hanem például családtámogatással.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki ma Magyarországon gyermeket szeretne vállalni, az ezt meg is tudja tenni"

– közölte.

Soros hadat üzent a bevándorlásellenes erőknek

2019. február 12. 12:04 Közeleg a sorsdöntő tavaszi európai parlamenti választás, a bevándorláspárti Soros György pedig kijelölte a célpontjait. „Europe, Please Wake Up" címmel közölt írást hétfőn a magyar származású milliárdos, Soros György. A tőzsdespekuláns amellett, hogy borús jövőképet fest Európáról, sőt, véleménye szerint „forradalmi időket élünk", hadat is üzent a bevándorlásellenes kormányoknak, pártoknak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére