Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros katonái és az ellenzék Magyarország megbüntetésén ügyködik

Vincze Viktor Attila

2017.11.09. 14:38

A Fidesz értékelése szerint felerõsödtek a támadások Magyarország ellen a "Soros-tervrõl" szóló nemzeti konzultáció miatt.

A Fidesz értékelése szerint felerősödtek a támadások Magyarország ellen a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultáció miatt. "Soros katonái aktívan áskálódnak" Brüsszelben Magyarország ellen – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője, aki szerint szomorú, hogy Soros brüsszeli kiszolgálóit támogatja a magyar ellenzék abban, hogy megbüntessék Magyarországot a nemzeti konzultáció miatt.

A szóvivő sajtótájékoztatóján jelezte: a liberálisok kezdeményezésére a brüsszeli házbizottság napirendre vette a nemzeti konzultációt, erről "büszkén számolt be" Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakcióvezetője és Ujhelyi István, a szocialisták európai parlamenti képviselője is.

Felidézte: korábban az Európai Bizottság is azzal fenyegette Magyarországot, hogy napirendre veszi a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, hétfőn pedig az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi bizottsága döntött úgy, hogy még az idén meghallgatást szervez Magyarországról. Hozzátette: a meghallgatást az a Judith Sargentini zöldpárti képviselő kérte, aki a Magyarországot támadó Soros-jelentés készítését is koordinálja.

Halász János hangsúlyozta:

Mindebből egyre világosabb, hogy Brüsszel az európai emberek helyett Soros Györgyöt és a Soros-tervet védi. Végre akarják hajtani Soros György minden korábbi migránspárti javaslatát. Európa betelepítését migránsokkal, a kötelező kvótát, a felgyorsított családegyesítést, a Soros-szervezetek bevonását a menekültügyi eljárásokba és a bevándorlást elutasító tagállamok megbüntetését."

Szerinte ennek a része az is, hogy a nemzeti konzultáció miatt most meg akarják büntetni Magyarországot.

Egyértelmű, hogy Brüsszel Soros befolyása alatt áll, és ránk akarják kényszeríteni a migránspárti politikát"

– fogalmazott a Fidesz frakciószóvivője.

Felháborítónak nevezte, hogy a magyar ellenzék politikusai ehhez még asszisztálnak is, hiszen az MSZP, a DK, az LMP, a PM brüsszeli képviselői támogatják ezeket a javaslatokat.

Hozzátette: Szél Bernadett, az LMP elnöke pedig szerdai brüsszeli útján nyíltan egy olyan biztossal kampányolt, aki Soros György "megbízható katonájaként rendszeresen támadja a magyar bevándorláspolitikát", Magyarország megbüntetését követelte és bírálta a "migránspárti Soros-szervezeteket" érintő átláthatósági törvényt.

Soros katonái tehát aktívan áskálódnak Brüsszelben Magyarország ellen, minden eszközt bevetnek, hogy rákényszerítsék hazánkra a Soros-tervet"

– hangsúlyozta Halász János, aki szerint ezt csak együtt tudjuk kivédeni, ezért arra kért mindenkit, hogy november 24-éig töltse ki és küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Arra a kérdésre, leállítják-e a nemzeti konzultációt az Európai Parlament kérésére, Halász János azt mondta: biztos, hogy megvédik Magyarországot és nem engednek a politikájukból, mert a magyar emberek többsége is ezt akarja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére