Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros még több pénzt tol bele a káder- és genderképzőjébe

Nagy Gábor

2019.08.16. 14:05

A bevándorláspárti milliárdos „egyetemén” mostantól még több pénzből lehet majd kutatni, hogy igazából hány társadalmi nem létezik az univerzumban.

Soros György levelet írt a CEU „közösségének”. Mint írja: „az amerikai diplomák budapesti kiadásának ellehetetlenítésével Orbán Viktor magyar miniszterelnök arra kényszerítette a CEU-t, hogy az Egyesült Államokban akkreditált képzéseit Bécsbe vigye”. Így folytatja: „az egyetem eltökélt abban, hogy a továbbiakban is folytasson mind akadémiai, mind a tágabb közösség számára nyitott eseményeket budapesti kampuszán – ebben számíthat a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) segítségére, valamint az én személyes támogatásomra”. Majd így zárja sorait:

Ezúton erősítem meg a júniusi bejelentést, miszerint a CEU-nak biztos a jövője: az OSF meg kívánja növelni az egyetem pénzügyi alapját.

A bevándorláspárti milliárdos amellett, hogy levelében mellébeszélt azzal kapcsolatban, miszerint a magyar kormány űzte el a CEU-t Budapestről (az igazság az, hogy a CEU nem tartotta be a hatályos magyar felsőoktatással kapcsolatos jogszabályokat), még le is buktatta magát, hiszen ahogy azt a 888 is számtalanszor közölte, szó sincs arról, hogy a budapesti kormányzat elűzte volna a Soros-egyetemet. A milliárdos káder- és genderképzője itt maradt Budapesten, csupán az amerikai diplomát adó képzéseit költöztette át Bécsbe.

A Soros-egyetem politikai blöffjérõl

Egy hete jelentette be a Soros-egyetem, hogy Bécsbe költözik; de még mindig nem derült ki, mekkora „veszteség„ Magyarország számára a felsőoktatási intézmény „disszidálása”. Csak nem azért, mert egy óriási politikai blöffnek vagyunk szem- és fültanúi? Rég nem láttunk, hallottunk ekkora hisztériába torkolló propagandát, mint ami Soros György egyeteme „távozása„ kapcsán robbant egy hete.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére