Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros még több pénzt tol bele a káder- és genderképzőjébe

Nagy Gábor

2019.08.16. 14:05

A bevándorláspárti milliárdos „egyetemén” mostantól még több pénzből lehet majd kutatni, hogy igazából hány társadalmi nem létezik az univerzumban.

Soros György levelet írt a CEU „közösségének”. Mint írja: „az amerikai diplomák budapesti kiadásának ellehetetlenítésével Orbán Viktor magyar miniszterelnök arra kényszerítette a CEU-t, hogy az Egyesült Államokban akkreditált képzéseit Bécsbe vigye”. Így folytatja: „az egyetem eltökélt abban, hogy a továbbiakban is folytasson mind akadémiai, mind a tágabb közösség számára nyitott eseményeket budapesti kampuszán – ebben számíthat a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) segítségére, valamint az én személyes támogatásomra”. Majd így zárja sorait:

Ezúton erősítem meg a júniusi bejelentést, miszerint a CEU-nak biztos a jövője: az OSF meg kívánja növelni az egyetem pénzügyi alapját.

A bevándorláspárti milliárdos amellett, hogy levelében mellébeszélt azzal kapcsolatban, miszerint a magyar kormány űzte el a CEU-t Budapestről (az igazság az, hogy a CEU nem tartotta be a hatályos magyar felsőoktatással kapcsolatos jogszabályokat), még le is buktatta magát, hiszen ahogy azt a 888 is számtalanszor közölte, szó sincs arról, hogy a budapesti kormányzat elűzte volna a Soros-egyetemet. A milliárdos káder- és genderképzője itt maradt Budapesten, csupán az amerikai diplomát adó képzéseit költöztette át Bécsbe.

A Soros-egyetem politikai blöffjérõl

Egy hete jelentette be a Soros-egyetem, hogy Bécsbe költözik; de még mindig nem derült ki, mekkora „veszteség„ Magyarország számára a felsőoktatási intézmény „disszidálása”. Csak nem azért, mert egy óriási politikai blöffnek vagyunk szem- és fültanúi? Rég nem láttunk, hallottunk ekkora hisztériába torkolló propagandát, mint ami Soros György egyeteme „távozása„ kapcsán robbant egy hete.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére