Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros tüntetõi keresik a balhét

888.hu

2017.04.12. 19:38

Most éppen azon ötletelnek, hogy merre menjenek tovább.

Helyszíni tudósítónk szerint a sorosgárdisták azon ötletelnek, hogy merre menjenek. Egyelőre tanácstalanok.

A szervezők arra kérték a tüntizőket, hogy várjanak a besötétedésig, hiszen csak akkor rajzolódik ki a telefonos világítás, de ezzel szinte alig törődtek, és elindultak a hazafelé.  A balhékeresők azonban maradtak és a Fidesz-székház előtt ücsörögnek.

A Hősök terén olyan "civil szervezetek" tüntettek, mint: Amnesty International Magyarország, a Majtényi László-féle Eötvös Károly Intézet, Magyar Helsinki Bizottság, Migránsokat Segítő Egyesület, a  Mérték Médiaelemző Műhely, a Szivárvány Misszió Alapítvány - Budapest Pride, a Tanítanék Mozgalom, a Társaság a Szabadságjogokért, a Transparency International Magyarország Alapítvány és a Védegylet.

A sorosista szervezetek nem szeretnének elszámolni az évi 7,2 millió forintot meghaladó, külföldről kapott támogatásról.

Korábban arról értesültünk, hogy a Hősök terén tartandó tüntetés után a demonstrálók egy része a 888.hu és a PestiSrácok szerkesztőségének elfoglalására készül, ám legfrissebb hírek szerint a tüntetők a Parlament előtt gyülekeznek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére