Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Századvég: a néppárti ultimátum Soros és Juncker bosszúja

Bertha László

2019.03.07. 10:50

Íme a Századvég 10 pontos álláspontja a néppárti ultimátumról.

Mi történt?

  1. A magyar kormány elindított egy tájékoztató kampányt. A plakátokon Soros és Juncker szerepel és egy mondat: „Önnek is joga van tudni mire készül Brüsszel”.
  2. A magyar tájékoztató kampány nagy vihart keltett a bevándorláspárti politikusok körében. A kritikák szerint a kampány gyűlöletkeltő.
  3. A Néppárt bevándorláspárti alakulatai a Fidesz kizárása mellett szólaltak meg.
  4. Ezt követően Manfred Weber, a Néppárt nevében ultimátumot adott a Fidesznek. Három feltételt kell teljesíteniük ahhoz, hogy ne zárják ki őket: Fejezzék be a Brüsszel elleni kampányt. Kérjenek bocsánatot. És végül, de nem utolsósorban, a Soros-egyetem maradjon Budapesten.
  5. Válaszul a Fidesz közleményben tudatta, hogy a magyar választók akarata fontosabb, mint a néppárti tagság feltételéül megfogalmazott ultimátum teljesítése.

Mi az értelme annak, ami történik?

  1. A néppárti ultimátum Soros és Juncker bosszúja.
  2. A vita mögött az Európai Néppárt értékválsága áll. A néppárti alakulatok többsége támogatja a migrációt, üdvözli a multikulturális társadalmak létrejöttét és feladja a keresztény kultúrát.
  3. A Fidesz ebben a három kérdésben nem hajlandó engedni, ezért jött az ultimátum.
  4. A Néppárt úgy kalkulál, hogy ha a májusi európai parlamenti választások után nem változtat, meg fog gyengülni. Ezért annak érdekében, hogy megőrizhesse domináns pozícióját az Európai Parlamentben, arra készül, hogy a bevándorláspárti baloldali, liberális és zöldpártokkal kössön koalíciót. Ennek a tervnek az akadálya a Fidesz.
  5. Ha megvalósul a néppárti mesterterv, akkor május után az Európai Parlamentben két nagy erőcsoport áll majd egymással szemben: a bevándorláspárti establishment erők, a régi elit, benne a Néppárttal és a migrációt megállítani akaró, Európa keresztény kultúrája mellett elkötelezett és az európai polgárok mellett álló nemzeti erők. Erről szól az ultimátum által előidézett helyzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére