Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Szélsõjobboldali nem lesz békés demokrata"

Zelenka Dóra

2019.01.24. 07:28

A Jobbik gyenge lábakon álló integritását rombolja tovább Sneider Tamás, egészen addig, amíg a párt elnöke és tagja marad abban az esetben, ha a néppártosodás továbbra is követendõ stratégia lesz - mondta a Nézõpont Intézet elemzõje, Tóth Erik.

Az elemző a Magyar Időknek elmondta, hogy a jelenlegi Jobbik-elnök elmúlt napokban kirobbant botrányai bizonyítják, hogy kutyából nem lesz szalonna, és a jelek szerint a korábban szélsőjobboldali eszméket valló politikusokból sem lesz békés demokrata.

A lapnak nyilatkozó másik elemző, Hunyadi Bulcsú szerint a Jobbik mérséklődése 2013 óta zajló folyamat, s ez mára világosan látható a témaválasztásban, a nyilatkozatokban, választási programokban.

A nyilvánosságban a párt továbbra is rigorózusan követni fogja a középre húzódás stratégiáját, aminek nincs alternatívája"

– tette hozzá.

Az identitászavar miatt bomlik fel a párt

A Jobbikból folyamatosan lépnek ki a párt tagjai, az elmúlt bő fél évben számos jobbikos polgármester kilépett a pártból, több mint 130 önkormányzati mandátumot vesztettek el, és az országgyűlési képviselőcsoportból eddig négyen távoztak.

Lehet az sem tesz túl jót a pártnak, hogy immár igazi "demokratákhoz" hűen közösen tüntetgetnek a gyurcsányista politikusokkal. Ebből is jól látszik, hogy a párt már végleg betagozódott a Soros-féle bukott baloldal soraiba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére