Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó már rutinból rakja helyre az osztrák kancellárt

Sümeghi Lóránt

2017.07.30. 12:28

A külgazdasági és külügyminiszter szerint Christian Kern balliberális osztrák kancellár úgy próbál belpolitikai népszerûtlenségén változtatni, hogy Martin Schulzhoz, a német szociáldemokraták (SPD) kancellárjelöltjéhez hasonlóan szünet nélkül Magyarországot szidalmazza. Elutasítjuk "ezt a liberális gõgösséget" - közölte.

Szijjártó Péter az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében arra reagált, hogy az osztrák szociáldemokrata kancellár az Österreich című politikai és közéleti osztrák lap vasárnapi kiadásában megjelent interjújában megismételte: támogatja a pénzügyi nyomásgyakorlást Magyarország és Lengyelország ellen.

A külgazdasági és külügyminiszter reagálásban hangsúlyozta, az Európai Unió valóban értékközösség, és a magyarok értéknek tartják a biztonságukat, a határvédelmet, sőt azt is, hogy Ausztriát is mi védjük az illegális bevándorlással szemben.

Magyarország azonban nem tartja a közös értékek részének, hogy valaki beleszól egy másik ország belügyeibe, és meg akarja mondani, hogy a magyaroknak kikkel kell együtt élniük, ezt a liberális gőgösséget elutasítjuk"

– tette hozzá.

Szijjártó Péter azt írta: a kötelező kvóta egész Európában kudarcot vallott, Magyarország tehát nem kritikát, hanem elismerést érdemelne, mert ellentétben a képmutatókkal mindig őszintén, világosan és egyértelműen elmondta, hogy elutasítja az illegális bevándorlók betelepítését. Úgy fogalmazott:

az osztrák kancellár a bevándorlók betelepítésén, a Soros-terv végrehajtásán dolgozik, Magyarország ezzel szemben mindig meg fogja védeni magát."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére